Prima Pagina iPhone X Co-Fondatorul Apple care nu Cumpara iPhone X

Co-Fondatorul Apple care nu Cumpara iPhone X

iPhone X nu va fi cumparat de catre unul dintre co-fondatorii Apple ramasi in viata, acesta preferand sa astepte primele reactii ale oamenilor inainte de achizitie.

13

iPhone X este asteptat de catre foarte multa lume, mai putin de catre unul dintre co-fondatorii companiei Apple care inca mai este in viata, acesta afirmand ca nu va cumpara produsul. Mai exact, Steve Wozniak, co-fondatorul Apple care va fi prezent maine in Romania, a afirmat intr-un interviu recent ca este multumit de iPhone 8, care arata ca iPhone 7 sau iPhone 6, si ca nu va cumpara noul model de telefon pe care Apple il va lansa saptamana viitoare.

iPhone X aduce foarte multe schimbari in comparatie cu modelele anterioare ale companiei Apple, insa nu si pentru Steve Wozniak, care prefera sa astepte sa vada care vor fi reactiile clientilor. Sotia lui Steve Wozniak va cumpara iPhone X in ziua lansarii, deci el va avea oricum ocazia de a il foosi, asa ca nu va putea spune ca nu a incercat noile tehnologii, chiar daca acesta nu va fi telefonul sau principal anul acesta.

iPhone X este primul telefon mobil nou al companiei Apple pe care Steve Wozniak nu-l va cumpara in ziua lansarii, aceasta fiind o premiera nefericita pentru compania pe care a co-fondat-o. Wozniak este cunoscut ca o persoana avida de tehnologie, dornica sa testeze cele mai noi gadget-uri, iar cu noul telefon al Apple va avea ocazia de a face asta inainte ca sotia sa sa apuce sa-l configureze pentru utilizare proprie.

Steve Wozniak nu va cumpara iPhone X in ziua lansarii

iphone x steve wozniak apple

iPhone X are Face ID implementat de catre compania Apple ca sistem de securitate biometica pe care ar trebui sa il utilizam in locul defunctului Touch ID. Steve Wozniak este destul de circumspect in legatura cu utilitatea tehnologiei pentru recunoastere faciala, asa ca prefera sa astepte sa vada care vor fi primele reactii ale utilizatorilor, dar cu siguranta va testa functia pe telefonul sotiei sale dupa achizitie.

“I’m happy with my iPhone 8 — which is the same as the iPhone 7, which is the same as the iPhone 6, to me. For some reason, the iPhone X is going to be the first iPhone I didn’t — on day one — upgrade to. But my wife will, so I’ll be close enough to see it.”

iPhone X a avut functia Face ID pusa in discutie de catre Steve Wozniak in diverse randuri, cel mai probabil si din cauza problemelor pe care sistemul le-a avut in prezentarea oficiala. In ciuda acestui lucru, Apple a avut aproape 2 luni la dispozitie pentru a mai rezolva problemele descoperite pentru Face ID, asa ca e foarte probabil ca telefonul sa ofere o experienta satisfacatoare pentru clientii globali.

iPhone X va fi cu siguranta criticat in fel si chip de catre foarte multa lume dupa lansare, in principal din cauza pretului de vanzare mare, dar totul se va linisti rapid. Acesta este cel mai scump telefon al companiei Apple, va fi supus unor asteptari enorme, dar lumea trebuie sa inteleaga ca nimic nu este perfect, iar in ciuda pretului, nici acest produs al americanilor nu va fi fara cusur.