iPhone X Plus: EXCLUSIV, Primele Imagini cu Ecranul

iPhone X Plus are prezentate in exclusivitate primele imagini cu ecranul pe care LG il va produce pentru compania Apple si noul telefon mobil foarte asteptat.

iPhone X Plus imagini ecran

iPhone X Plus, sau iPhone XS Plus, indiferent cum vreti sa ii spuneti, are astazi prezentat in primele imagini ceea ce pare a fi noul ecran cu diagonala de 6.5 inch pe care compania Apple intentioneaza sa il implementeze. iPhone X Plus urmeaza sa fie succesorul iPhone X, iar cresterea diagonalei ecranului cu 0.7 inch este o miscare foarte interesanta pentru cei de la Apple, mai ales ca dimensiunile totale ale telefonului vor fi precum cele ale iPhone 8 Plus.

iPhone X Plus are ecranul si digitizerul prezentate direct dintr-o fabrica LG din Vietnam, acolo asiaticii facand o productie limitata, de test, pentru componentele viitorului telefon a companiei Apple. Puteti vedea ca vorbim despre ceva similar cu ceea ce exista in iPhone X in momentul de fata, iar asta nu e neobisnuit pentru ca iPhone X Plus urmeaza sa aiba exact acelasi design precum predecesorul sau, Apple neavand vreo intentie de a il schimba.

iPhone X Plus are pe una dintre componentele de interconectare un marcaj care indica faptul ca data de productie a ei este undeva pe la jumatatea lunii noiembrie, deci componenta pentru digitizer nu este chiar noua. Asta nu inseamna ca si ecranul in sine a fost produs atunci, LG putand doar sa foloseasca o componenta mai vecie pentru a produce prototipuri ale iPhone X Plus, lucru care a mai fost intalnit si la alte produse ale Apple.

iPhone X Plus imagini

iPhone X Plus – primele imagini cu noul ecran de 6.5 inch

iPhone X Plus va avea in continuare un decupajun ecrna, iar el pare sa fie surprinzator de mare in raport cu intregul ecran, lucru destul de neobisnuit, avand in vedere ca nu vor fi mai multe camere, iar diagonala ecranului creste. E deasemenea posibil ca in imagini sa vedem un iPhone X si nu un iPhone X Plus, insa deocamdata e greu de spus care e realitatea, dar sunt sigur ca vor aparea si multe alte imagini in urmataorele saptamani care vor elucida toate “misterele”.

iPhone X Plus este prezentat in a doua imagine de mai jos impreuna cu alte cateva unitati complet asamblate, imaginea fiind facuta pentru a ne arata cum arata prototipurile semi-complete facute de catre LG. Imagini de acest gen am vazut intr-o varietate de situatii cand se prezentau modele nelansate ale iPhone, asa ca e foarte posibil ca iPhone X Plus sa fie intr-adevar prezentat inaintea lansarii dintr-o fabrica a companiei Apple.

iPhone X Plus imagini 1

iPhone X Plus urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an de catre compania Apple, insa pana atunci vom afla o varietate de informatii cu privire la acest nou telefon, care cu siguranta va fi extrem de asteptat. iPhone X Plus ar urma sa fie si primul model al iPhone care are un ecran cu diagonala atat de mare, o premiera interesanta la doar un an dupa alta privind diagonala ecranului iPhone.