ESPN si 2XL Games lanseaza X Games Snowcross

Astazi, 2XL Games, unul dintre cei mai mari producatoru de jocuri pentru iPhone/iPod Touch a lansat jocul X Games Snowcross, un joc axat pe curse de sn0wboarding foarte interesat si cu o grafica foarte buna. Daca ati jucat 2XL Defense atunci aveti o vaga idee despre ce poate compania si X Games Snowcross(in Ro AppStore e snocross) nu se abate din liniile trasate de companie in jocurile anterioare, jocul are o grafica extraordinara si asta datorita faptului ca la conceperea jocului 2XL Games a colaborat cu ESPN, unul dintre gigantii televiziunii sporturilor din SUA.

So jocul va da posibilitatea sa faceti curse contra altor snowboard-uri in cadrul unor peisaje montane intr-adevar exceptionale, dupa cum spuneam la departamentul grafica jocul exceleaza din toate punctele de vedere. La capitolul control, dupa cum se poate vedea si din videos, accelerometrul este cel pe care va puteti baza pentru a ghida snowboard-ul de-a lungul traseului cursei dar si pentru a il inclia inainte sau inapoi in timpul sariturilor, pentru acceleratie aveti un buton in partea dreapta iar pentru frana aveti butonul din partea stanga a ecranului.

Puteti customiza snowboard-ul si conducatorul dupa placu vostru folosind editorul in-game iar in functie de cat de departe ati ajuns in joc veti avea acces la diferite layout-uri predefinite. Jocul are mai multe moduri : freestyle, championship, carreeer, etc asa ca in mod sigur nu va veti plictisi cu el.

Iata cateva din features :

  • Several levels of difficulty;
  • May play mode WiFi for up to 5 players and Bluetooth mode up to 2 players;
  • 8 control systems;
  • Possiilità to listen to the music of our library in our game;

Pentru cei interesati, jocul poate fi cumparat din Ro AppStore pentru 3.99€ de aici. Si pe final cateva screen-uri si 2 trailere cu joculetul :