Procesul Apple vs Samsung: Iata de ce se Acuza Reciproc Companiie

Procesul dintre Apple si Samsung readuce in discutie tot ceea ce au reclamat ambele companii una despre cealalta, problemele vechi fiind rejudecate intr-un final.

Proces Apple Samsung cer companiie

Procesul dintre Apple si Samsung va fi in atentia lumii intregi in aceasta perioada, iar asta deoarece in SUA au inceput deja sa fie date primele marturii  de catre experti si angajati ai celor de la Apple. In imaginea de mai jos puteti totusi vedea care dintre brevetele de inventie ale Apple sunt supuse judecatii pentru incalcare, dar si care modele de telefoane ar fi copiat tehnologiile din ele.

Apple spune ca o gama variata de telefoane Samsung Galaxy ii incalca brevetele de inventie, in timp ce Samsung aduce in discutie doar trei modele ale iPhone, o tableta iPad si un iPod Touch. Niciunul dintre telefoanele aduse in discutie nu mai este vandut in momentul de fata de catre vreuna dintre companii, insa chiar si asa, Apple vrea 1 miliard de dolari de la Samsung.

Procesul Apple vs Samsung: Iata de ce se Acuza Reciproc Companiie

apple samsung cereri proces

Samsung a spus in repetate randuri ca tehnologiile brevetate de catre compania Apple sunt prea generice si n-ar trebui protejate, insa in primul proces nu a convins juriul de asta. Acum cei de la Samsung incearca inca o data sa convinga un juriu ca n-au copiat nimic de la Apple, desi a fost atunci si inca este foarte clar pentru toata lume acest lucru.

Apple si Samsung au intins acest proces pentru o perioada de 6 ani de zile, iar desi totul se rejudeca acum, decizia ar putea fi atacata din nou de catre cele doua companii. In ciuda acestui lucru, va fi interesant de vazut ce dezvaluiri vor mai fi facute de catre Apple si Samsung pana la finalul procesului in legatura cu dezvoltarea telefoanelor mobile.