Apple: Iata cat de MARE este Flota de Masini Autonome

Apple investeste tot mai multi bani in flota de masini autonome, cei din Cupertino crescand numarul automobilelor care circula pe strazile din SUA.

Apple MARE Flota Masini Autonome

Apple investeste masiv pentru dezvoltarea de software de ghidare autonoma pentru masini, compania renuntand de ceva vreme la planul de a isi produce propria masina. Pentru a putea totusi sa dezvolte un asemenea software, cei de la Apple au nevoie si de o flota foarte mare de masini pe drumurile americane, iar in momentul de fata are 55 de automobile.

Autoritatile americane de transport au confirmat faptul ca Apple are 55 de masini autonome autorizate sa circule pe strazile din california, 83 de soferi fiind asociati lor. Vorbim despre o flota mare pe care Apple o foloseste pentru a isi dezvolta software-ul de ghidare autonoma pentru automobile, insa e normal, din moment ce el este atat de important.

Apple: Iata cat de MARE este Flota de Masini Autonome

Apple deocamdata testeaza masini autonome care au soferi in interior, deci deocamdata nu are masini care sa se conduca efectiv singure pe drumuri, software-ul nefiind, probabil, !00% pregatit pentru asta. Numarul de masini din flota celor de la Apple a crescut cu 10 automobile din ianuarie si pana acum, semn ca lucrurile devin tot mai serioase pentru cei din Cupertino.

“It seems that Apple grows its fleet of self-driving test cars. Apple has, again, expanded Its fleet of autonomous cars in California. Apple Apple now has 55 vehicles and 83 drives under its permit to test autonomous vehicles, the California Department of Motor Vehicles (DMV) said in an emailed response to questions.”

Apple dezvolta un sistem de ghidare autonoma pentru masini pe care sa-l vanda mai apoi pentru alti producatori de automobile, care sa-l foloseasca in propriile produse. Desigur ca vor mai trece multi ani pana cand Apple va avea un asemenea software pregatit pentru producatorii auto, asa ca ramane de vazut ce va reusi Apple sa faca si cat va dura, in final.