Lenovo Z5: MINCIUNA GROSOLANA a Chinezilor

Lenovo Z5 se dovedeste a fi o minciuna grosolana cu care chinezii de la Lenovo au incercat sa intre in atentia lumii desi produsele lor nu sunt suficient de interesante.

Lenovo Z5 MINCIUNA GROSOLANA Chinezi

Lenovo Z5, acel smartphone pe care Lenovo il prezenta ca avand un ecran a carui margini sunt aproape inexistente, este de fapt doar o mare minciuna a chinezilor care s-au aflat in cautare de atentie din lipsa de vanzari. In realitate, Lenovo Z5 este un smartphone care nu doar ca are decupaj in partea superioara a ecranului, dar mai stupid decat atat, are inclusiv o margine in partea inferioara, pentru ca e greu sa inovezi cand nu poti copia bine iPhone X.

Lenovo Z5, conform celor de la The Verge, arata exact precum in imaginile din acest articol, iar daca va uitati la a doua, veti vedea diferenta intre ceea ce a promix Lenovo, si minciuna grosolana pe care o ofera acum pentru cei care au crezut ca ea poate inova. Diferenta dintre realitate si minciuna stupida a unei companii in care nu poti avea incredere, da foarte clar de inteles de ce nimeni n-ar trebui sa ia in serios nimic din ceea ce spune ea.

Lenovo Z5 MINCIUNA GROSOLANA Publicitate 1

Lenovo Z5: MINCIUNA GROSOLANA a Chinezilor

Lenovo Z5 a fost anuntat inca de saptamana trecuta ca fiind o mare minciuna a celor de la Lenovo, insa am ramas cu un dram de incredere in faptul ca totul este o gluma, si ca telefonul va avea macar doar o margine in partea inferioara. Din pacate, se pare ca Lenovo Z5 nu este nici pe departe ceea ce trebuia sa fie, sau cel putin versiunea pe care o vedem in aceste imagini este foarte departe de ceea ce a promis compania chinezeasca.

Lenovo Z5 MINCIUNA GROSOLANA Publicitate 2

Lenovo Z5 trebuia sa fie o palma data peste fata celor de la Apple, care au creat un telefon scump cu un decupaj in ecran, insa se dovedeste a fi un telefon de 200 de dolari care arata ca inovatia e foarte departe de chinezi. Ca sa fiu complet sincer, nici nu stiu de ce m-as fi asteptat vreodata ca o companie ca Lenovo sa poata lansa ceva inovator, asa ca Lenovo Z5 este doar un telefon de duzina care va fi uitat la fel de repede precum a aparut.