Lenovo Z5: MINCIUNA URIASA care a PACALIT Lumea

Lenovo Z5 este o foarte mare minciuna, noul telefon pe care compania chinezeasca Lenovo vrea sa il lanseze fiind dezvaluit astazi asa cum va fi lansat.

Lenovo Z5 MINCIUNA URIASA PACALIT Lumea

Lenovo Z5 este un nou telefon pe care vicepresedintele companiei Lenovo l-a anuntat acum cateva saptamani ca fiind primul care are panoul frontal acoperit de un ecran, ce se intinde de la o margine la alta a carcasei. Puteti vedea in prima imagine de mai jos cum a fost prezentat Lenovo Z5 pe contul de socializare al vicepresedintelui Lenovo atunci cand modelul a fost anuntat, iar mai jos vedeti cum va arata de fapt noul model de telefon dupa prezentare.

Lenovo Z5 va avea o margine neagra in partea inferioara a ecranului, chinezii numind-o “barbie”, pentru ca stupid sa folosesti asocierea dintre panoul frontal al unui telefon mobil si fata umana, nu ? Revenind, Lenovo Z5 va avea o margine urata in partea inferioara a ecranului, acolo urmand a fi ascunsa camera frontala si alti senzori necesari functionarii telefonului, asa ca marele vis al celor care astepta un telefon revolutionar pare sa se fi “desumflat”.

Lenovo Telefon Design Dorit Lumea 1

Lenovo Z5: MINCIUNA URIASA care a PACALIT Lumea

Lenovo Z5 a fost prezentat astazi intr-o varietate de imagini care au aparut pe reteaua de socializare Weibo din China, cei de la Lenovo dorind sa genereze interes pentru noul telefon, desi in realitate el nu e cu mult diferit fata de cele ale Xiaomi. Ca sa fiu complet sincer nu inteleg unde anume sunt acele inovatii majore de care cei de la Lenovo vorbeau atunci cand au anuntat Lenovo Z5 pentru prima oara, iar asta deoarece nu e nimic inovator in acel design.

Lenovo Z5 MINCIUNA URIASA PACALIT Lumea 1

Lenovo Z5 se transforma, practic, dintr-un telefon extrem de interesant intr-un mare nimic, iar asta deoarece a muta marginea ecranului din partea superioara in cea inferioara este doar o tampenie, nimic mai mult. Desigur ca de la companiile chinezesti nu te poti astepta la prea multa inteligenta, altfel n-ar mai copia pe rupte tot ceea ce fac companiile americane, insa macar stim ca Lenovo Z5 nu merita atat de multa atentie pe cat cere Lenovo.