WhatsApp: Actualizarea Noua aduce si o Functie IMPORTANTA

WhatsApp are parte de o actualizare noua pentru telefoane, aplicatia aducand pentru utilizatori si o noua functie importanta, dar complet neasteptata.

WhatsApp Actualizarea Noua Functie IMPORTANTA

WhatsApp are o noua actualizare disponibila pentru telefoane, compania americana oferind pentru utilizatori o functie pe care trebuia sa o lanseze de ceva vreme, insa iata ca a decis sa o ofere abia acum. WhatsApp a lansat actualizarea doar pentru telefoanele iPhone in momentul de fata, iar conform descrierii oferite de catre companie, utilizatorii au posibilitatea de a folosi asistentul personal Siri pentru a trimite mesaje catre grupurile de conversatii din care fac parte.

WhatsApp permite de ceva vreme folosirea asistentului personal Siri pentru a trimite mesaje catre oricare dintre contactele noastre, insa iata ca aceasta functionalitate este extinsa acum inclusiv la grupurile de conversatii. Desi in mod normal functiile de acest gen sunt descoperite in versiunile beta ale aplicatiei WhatsApp pentru diverse platforme de telefonie mobila, iata ca in cazul acesteia nu a descoperit nimeni absolut nimic pana in momentul oferirii sale de catre companie.

WhatsApp: Actualizarea Noua aduce si o Functie IMPORTANTA

WhatsApp va permite, cel mai probabil, folosirea acestei functii pentru a trimite mesaje prin Siri doar daca identificati in mod corect si grupul de conversatii catre care doriti sa trimiteti respectivul mesaj. In cazul contactelor e mult mai usor de trimis mesaje prin WhatsApp catre oricine dorim, insa cu grupurile de contacte lucrurile devin ceva mai complicate, asa ca va trebui sa rostiti in mod corect denumirile acestora, altfel mesajele nu vor fi trimise de catre asistent.

WhatsApp a rezolvat deasemenea diverse probleme de functionare pe iPhone in actualizarea care a fost lansata in cursul zilei de ieri, asa ca experienta de utilizare ar trebui sa fie mult mai buna, in final. Aplicatia WhatsApp pentru iPhone este disponibila pentru descarcare in mod gratuit prin intermediul App Store, iar in curand va avea disponibila o alta functie grozava care va permite vizualizarea mai usoara a atasamentelor din notificarile primite.