WhatsApp: Functia NEASTEPTATA ce o vei Folosi TOT Timpul

WhatsApp are o noua functie neasteptata pe care o vei folosi tot timpul in telefon, aplicatia avand-o integrata ca o surpriza totala, dar de foarte bun augur.

WhatsApp Functia NEASTEPTATA Folosi Timpul

WhatsApp are descoperita astazi o functie complet neasteptata, dar extrem de utila, ea fiind implementata in aplicatia pentru iPhone, deocamdata, pentru a imbunatati experienta de utilizare a celor ce folosesc platforma la nivel global. WhatsApp are implementata incepand de astazi o noua fucntie care permite vizualizarea de imagini statice, sau GIF, direct in notificarile pe care le primim de la persoane, sau grupuri de conversatii din care facem parte.

WhatsApp are in imaginea de mai jos prezentata aceasta functie pentru iPhone, vizualizarea unei imagini animate putand fi facuta prin simpla apasare a butonului de redare, care va fi vizibil pee notificari. Imaginile statice vor fi vizibile in notificarile pentru WhatsApp chiar din momentul in care le accesam, iar desigur ca va exista si optiunea de a le descarca pentru a le avea salvate in libraria foto/video a terminalelor noastre pentru a le revedea oricand.

WhatsApp: Functia NEASTEPTATA ce o vei Folosi TOT Timpul

WhatsApp Functia NEASTEPTATA Folosi Timpul 1

WhatsApp are aceasta functie strans legata de sistemul 3D Touch al iPhone, astfel ca pentru a vedea o imagine animata, sau una statica, va trebui sa accesam notificarea folosind un gest 3D Touch prin apasarea indelunga a notificarii. WhatsApp a implementat sistemul in acest mod deoarece asa a gandit compania Apple functionalitatea notificarilor de acest gen, asa ca vom putea vedea mult mai repede ce am primit, o confirmare de citire fiind cel mai probabil trimisa la accesarea continutului.

WhatsApp Functia NEASTEPTATA Folosi Timpul 2

WhatsApp are aceasta noua functionalitate implementata in iPhone deoarece Apple a gandit ecosistemul iOS intr-un asa mod incat permite oferirea unor asemenea functii intr-un mod extrem de usor. Desigur ca si in Android va fi disponibila aceasta schimbare foarte importanta pe care WhatsApp vrea sa o ofere pentru utilizatori, insa deocamdata in versiunile beta pentru aceasta platforma nu a fost descoperita, si nu se stie cand ar putea fi oferita de americani.