Samsung GALAXY Note 7 a fost STERS din Istoria Samsung

Samsung GALAXY Note 7 a fost sters din istoria Samsung de catre companie, intr-un nou teaser pentru Note 9 ea prefacandu-se ca telefonul nici nu a existat.

Samsung GALAXY Note 7 STERS Istoria Samsung

Samsung GALAXY Note 7 a fost telefonul care a adus cea mai mare rusine pentru compania Samsung, iar asta deoarece el exploda in stanga si in dreapta din cauza modului in care a fost inghesuita bateria in carcasa. Samsung GALAXY Note 7 a devenit atat de problematic incat a fost interzis in avioane din cauza faptului ca era un pericol pentru zborurile aeriene, fiind singurul model de telefon din istorie pentru care s-a impus o asemenea interdictie.

Samsung GALAXY Note 7 motivul principal pentru o scadere substantiala a vanzarilor Samsung in anul 2016, dar si pentru foarte multe ironii, iar acum coreenii se fac ca telefonul nici nu a existat vreodata. Intr-un teaser video pentru promovarea Samsung GALAXY Note 9, compania Samsung a eliminat complet Samsung GALAXY Note 7 din istoricul de telefoane din seria Note pe care le-a lansat de-a lungul timpului pe piata, destul de convenabil, nu ?

Samsung GALAXY Note 7 a fost STERS din Istoria Samsung

Samsung GALAXY Note 7 este omis, iar intre Samsung GALAXY Note 5 si Samsung GALAXY Note 8 nu exista vreun alt model mentionat de catre Samsung, desi primul a fost in vanzare timp de mai bine de o luna. Samsung a si aparat Samsung GALAXY Note 7 in fata presei cand toata lumea spunea ca telefonul explodeaza in stanga si in dreapta, a spus ca toata lumea greseste, totul pentru ca intr-un final sa fie obligata sa recunoasca faptul ca a lansat o bomba de telefon.

Samsung GALAXY Note 7 este o noua dovada a faptului ca Samsung este extrem de departe de a fi o companie corecta, care este sincera cu utilizatorii sai, iar cei care au facut reclama ar trebui sa mai faca niste cursuri de marketing. Desigur ca aceasta atitudine nu este noua, ea fiind vazuta initial cand Samsung GALAXY Note 7 exploda in toate colturile, iar Samsung spunea ca nu e nimic in neregula, asa ca de ce nu s-ar preface ca telefonul nici nu a existat ?