Samsung GALAXY Note 9: OFICIAL, Noul Design CONFIRMAT

Samsung GALAXY Note 9 are noul design confirmat in mod oficial de catre compania Apple printr-o imagine publicata chiar pe website-ul sau noaptea trecuta.

Samsung GALAXY Note 9 Design CONFIRMAT

Samsung GALAXY Note 9 are confirmat in mod oficial noul design pentru carcasa astazi, compania Samsung publicand o poza a telefonului pe website-ul sau pentru a atrage interesul fanilor care asteapta telefonul. Samsung GALAXY Note 9 are un design diferit pentru portiunea din carcasa in care se regasesc noua camera si cititorul de amprente, coreenii facand aceasta modificare cu un scop foarte bine definit, pentru a implementa o alta schimbare majora.

Samsung GALAXY Note 9 are camera pozitionata orizontal in centrul partii superioare a carcasei, cititorul de amprente fiind amplasat chiar in mijlocul sau, diverse leak-uri confirmand asta in ultimele saptamani. Motivul pentru care Samsung GALAXY Note 9 are camera si cititorul de amprente pozitionate in acest mod are la baza faptul ca telefonul va avea o baterie mai mare, de 4000 mAh, iar ea are nevoie de mai mult spatiu in carcasa, fata de modelul anterior.

Samsung GALAXY Note 9: OFICIAL, Noul Design CONFIRMAT

Samsung GALAXY Note 9 Design CONFIRMAT 1

Samsung GALAXY Note 9 nu va avea un design diferit in rest, fata de modelul precedent, compania Samsung preferand sa mentina lucrurile neschimbate pentru ca nu are de ce sa strice ceva ce a avut succes. Totusi, multi sustin ca este totusi nevoie si de schimbari de design pentru ca telefoanele coreenilor sa aiba succes, iar Samsung GALAXY Note 9 este al doilea model din 2018 care vine fara schimbari importante de aspect, iar asta ar putea genera probleme cu vanzarile.

Samsung GALAXY Note 9 este programat pentru a fi lansat pe data de 9 august de catre compania Samsung, ea acceptand deja precomenzi pentru telefon, chiar daca nu a dezvaluit care vor fi noutatile pe care el le va aduce. Samsung GALAXY Note 9 va fi lansat pe pietele globale incepand cu data de 24 august, iar preturile ar trebui sa inceapa de la aproximativ 1020 de euro, si ar putea ajunge pana la cam 1300 de euro, dar totul depinde de intentiile coreenilor.