Samsung Galaxy Note 7 FE are functii Galaxy S8

Samsung Galaxy Note 7 FE va avea functii si interfata Samsung Galaxy S8 intr-o tentativa disperata a Samsung de a ii convinge pe fanii inraiti sa-l cumpere.

Samsung Galaxy Note 7 FE, Fan Edition, urmeaza sa fie lansat in Coreea de Sud pe data de 7 iulie si nu 17 iulie, cum se spusese initial, iar el va avea functii ale Samsung Galaxy S8. Compania Samsung este constienta de faptul ca Samsung Galaxy Note 7 FE nu poate avea succes fara ceva care sa-i atraga pe consumatori, asa ca implementeaza functii ale “fratelui” sau mai mare.

Samsung Galaxy Note 7 FE va fi vandut la pretul de 611 dolari in Coreea de Sud, unul foarte mare pentru un terminal reconditionat, insa doar 400.000 de unitati vor fi puse in vanzare. Samsung nu vrea ca Samsung Galaxy Note 7 FE sa fure din vanzarile viitorului Samsung Galaxy Note 8, dar ii va implementa totusi o serie de functii care sunt disponibile acum in Samsung Galaxy S8.

Mai exact, Samsung Galaxy Note 7 FE urmeaza sa inclura interfata pe care Samsung Galaxy S8 o are disponibila in momentul de fata pentru utilizatorii sai. A include TouchWiz-ul din Samsung Galaxy S8 in Samsung Galaxy Note 7 FE este o decizie foarte curajoasa din partea celor de la Samsung, dar asa ar putea convinge unii fani sa cheltuie o suma prea mare de bani pe noul produs.

Samsung Galaxy Note 7 FE are functii Galaxy S8

Separat de interfata folosita in Samsung Galaxy Note S8, pentru noul Samsung Galaxy Note 7 FE cei de la Samsung vor oferi inclusiv asistentul personal Bixby. Da, ati citit bine, Samsung Galaxy Note 7 FE va avea Bixby integrat, iar in Coreea de Sud va fi chiar util, pentru ca este singura limba pe care asistentul personal o intelege in momentul de fata suficient de bine pentru a fi util.

Samsung Galaxy Note 7 FE urmeaza sa aiba acelasi ecran de 5.7 inch precum predecesorul, el avand o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli. Un chip Snapdragon 821 cu 4 GB RAM va fi utilizat in Samsung Galaxy Note 7 FE, 64 GB spatiu de stocare urmand a fi oferiti, dar bateria va avea doar 3200 mAh, in loc de 3500 mAh, cat avea cea exploziva folosita in Samsung Galaxy Note 7.

Samsung Galaxy Note 7 FE funtii galaxy s8

Va spuneam zilele trecute ca Samsung e disperata sa mai scoata ceva bani din Samsung Galaxy Note 7 FE pentru a nu pierde tot ceea ce s-a recuperat de la clienti anul trecut. Deocamdata Samsung Galaxy Note 7 FE va fi lansat doar in Coreea de Sud, insa exista posibilitatea ca dispozitivul sa fie pus in vanzare si in alte tari, dar e greu de spus daca Samsung va avea intr-adevar curajul de a face asta.

Acestea fiind spuse, ramane de vazut daca Samsung a rezolvat intr-adevar problemlee Samsung Galaxy Note 7 FE, sau isi risca iar integritatea brand-ului.