Samsung GALAXY Note 9 va avea o Camera mai BUNA

Samsung GALAXY Note 9 va avea o camera mult mai buna decat cea implementata in Samsung GALAXY S9 Plus, compania Samsung pregatind o schimbare interesanta.

Samsung GALAXY Note 9 Camera BUNA

Samsung GALAXY Note 9 va fi lansat cu o camera mai buna decat cea integrata in Samsung GALAXY S9 Plus de catre compania coreeana, iar asta ca o surpriza fata de ceea ce se astepta cam toata lumea. Mai exact, desi Samsung GALAXY Note 9 va avea exact aceeasi camera principala duala precum Samsung GALAXY S9 Plus, se pare ca software-ul care sta la baza sa va fi cu mult imbunatatit fata de ceea ce este oferit in actualul telefon premium.

Samsung GALAXY Note 9 va avea o camera principala duala care are doi senzori de megapixeli, unui cu deschidere variabila de f/1.5 si f/2.4, al doilea avand doar deschidere f/2.4 si fiind gandit pentru a oferi un zoom foarte bun. Desi Samsung GALAXY Note 9 nu vine cu hardware nou pentru camera, software-ul care permite inregistrarea pozelor folosind senzorii de imagine urmeaza sa aiba algoritmii serios imbunatatiti de catre cei de la Samsung.

Samsung GALAXY Note 9 va avea o Camera mai BUNA

Samsung GALAXY Note 9 ar trebui sa faca poze mult mai bune decat Samsung GALAXY S9 Plus multumita imbunatatirilor pentru algoritmii pe care cei de la Samsung ii folosesc, dar nimeni nu stie cam cat de mare va fi diferenta. Daca ar fi sa-mi dau cu parerea, as spune ca Samsung vrea sa castige cu Samsung GALAXY Note 9 titlul de smartphone-ul cu cea mai buna camera, iar asta inseamna ca ar trebui sa intreaga Huawei P20 Pro pe partea foto.

Samsung GALAXY Note 9 are foarte multe de recuperat deoarece diferenta dintre Samsung GALAXY S9 Plus si Huawei P20 Pro este foarte mare, asa ca ar trebui sa fie vorba despre schimbari semnificative. Samsung GALAXY Note 9 este programat pentru a fi prezentat de catre compania Samsung in cadrul unei conferinte care va avea loc pe data de 9 august in New York, lansarea in magazine urmand a avea loc in data de 24 august.