Un NOU MacBook “ultra-subtire” va fi Lansat in 2018

Apple pregateste lansarea unui nou model ultra-subire de MacBook, compania americana asteptand procesoarele Intel pentru a-l aduce pe piata.

MacBook ultra-subtire Lansat 2018

Un nou model “ultra-subtire” de MacBook este asteptat foarte curand de la compania Apple, americanii pregatind lansarea acestui produs pentru pietele globale ca se poate de repede. Vorbim despre un nou model de MacBook in care vor fi integrate procesoarele Intel din generatia Whiskey, cele care promit autonomie de pana la 16 ore pentru utilizare.

Apple asteapta dupa cei de la Intel pentru a putea integra aceste rocesoare in noile modele ale MacBook, iar asta deoarece ele sutn disponibile in cantitati foarte mici. Apple trebuie sa astepte, impreuna cu ceilalti producatori de laptop-uri, ca Intel sa produca stocuri suficiente ale acestor noi modele de procesoare inainte de a isi putea lasa noile produse.

Un NOU MacBook “ultra-subtire” va fi Lansat in 2018

Apple a avut in multi ani probleme din cauza companiei Intel, care nu reusea sa isi produca procesoarele in cantitati suficient de mari pentru a putea acoperi cererea de la producatori. In alte situatii cei de la Intel n-au putut aduce procesorele suficient de repede pe piata, sa cum si-ar fi dorit Apple, asa ca MacBook-urile asteapta iar dupa Intel.

“Apple is also expected to unveil its new ultrathin MacBook soon. Most of the above ultrathin notebooks are powered by Intel’s eight-generation U series (Whisker Lake) and Y series (Amber Laker) processors, but the CPUs reportedly are in serious shortages and could relatively affect vendors’ sales, according to some market watchers.”

Apple a pornit acum cativa ani un proiect menit sa ii aduca procesoare proprii pentru MacBook-uri, si sa reduca dependenta de Intel, insa deocamdata produsele nu sunt pregatite. Avand in vedere problemele pe care le are acum compania Intel cu procesoarele, este de astepta ca noile modele ale MacBook sa fie lansate spre sfarsitul anului.