iPhone XS Max are Costuri de Reparatie foarte MARI

iPhone XS Max are costuri de reparatie mult mai mari decat oricare dintre celelalte modele de telefoane pe care le-a lansat compania Apple pana acum.

iphone xs max cost reparatie

iPhone XS Max are dezvaluite si costurile pentru reparatie pe care compania Apple le percepe pentru telefoanele sale noi, iar duma cum va puteti imagina, sunt foarte mari. iPhone X a stabilit anul trecut un record in ceea ce priveste costul de reparatie, iar acum cu iPhone XS Max compania Apple merge mai departe si creste iarasi preturile pentru clienti.

iPhone XS Max va scoate din buzunarele clientilor Apple nu mai putin de 600 de dolari in cazul in care are nevoie de o reparatie ce necesita inlocuirea completa a telefonului. Inlocuirea ecranului costa 330 de dolari, cu 60 de dolari mai mult decat in cazul iPhone XS si iPhone X, deci pretul ecranului iPhone XS Max este cu mult mai mare decat la modelele mai mici.

iPhone XS Max are Costuri de Reparatie foarte MARI

iphone xs max cost reparatie 1

iPhone XS Max are totusi un cost total de inlocuire care este cu doar 50 de dolari mai mare decat cel al iPhone XS, iar asta presupune ca ecranul este intact. Diferenta dintre costurile de reparatie doar pentru ecran, sau pentru tot telefonul sugereaza faptul ca Apple pune pret mai mare pe ecranul intact al iPhone XS Max, decat pe restul componentelor.

iPhone XS Max are un pret de inlocuire al ecranului ce este de 2 ori mai mare decat cel pentru iPhone 8 Plus, de exemplu, iar asta spune multe despre costul componentei in sine. Daca va intrebati cam cat ar costa toate acestea in Romania pentru iPhone XS si iPhone XS Max, ei bine transformati euro in dolari, adaugati TVA de 19%, si veti ajunge la pretul corect.