Lansarea iPhone XS aduce REDUCERI pentru iPhone 7 si 8

Lansarea iPhone XS a fost facuta de catre compania Apple cu aplicarea unor reduceri substantiale pentru telefoanele din seriile iPhone 7 si iPhone 8 ramase in oferta.

lansare iphone xs pret iphone 7 8

Lansarea iPhone XS a adus o serie de reduceri de preturi pentru seriile iPhone 7 si iPhone 8, compania Apple preferand sa elimine iPhone X din oferta, dar sa vanda ceelalte modele la preturi mai mici. In aceasta idee, incepand de astazi, seriile iPhone 7 si iPhone 7 sunt vandute de catre compania la preturi care incep de la doar 520 de euro in Europa.

iPhone 7 costa 520 de euro in Germania, in timp ce iPhone 7 Plus costa 650 de euro, reducerile fiind de cam 200 de euro pentru fiecare fata de pretul la care au fost lansate in 2016. Pentru iPhone 8 preturile incep de la 680 de euro in Germania, in timp ce pentru iPhone 8 Plus preturile incep de la 790 de euro, aici reducerile fiind de doar cam 120 – 130 de euro fata de cele de la lansare.

Lansarea iPhone XS aduce REDUCERI pentru iPhone 7 si 8

iPhone XR este vandut in Germania la 850 de euro, deci cu 170 de euro mai mult decat iPhone 8, diferenta meritand fara discutie platita pentru noul model de smartphone. In cazul iPhone XS diferenta este de 300 de euro fata de iPhone XR, si de 470 de euro fata de iPhone 8, deci uriasa pentru oricine se gandeste sa cumpere vreun model nou al iPhone.

Apple a redus in fiecare an preturile pentru modelele sale vechi ale iPhone, insa anul acesta a surprins prin faptul ca a decis sa elimine complet iPhone X din oferta sa. iPhone SE si iPhone 6S au disparut deasemenea, insa aici se putea astepta oricine la o decizie de acest gen, dar disparitia iPhone X lasa un gol in oferta celor din Cupertino, el urmand a ramane neschimbat.