iPhone XS Max vs Samsung GALAXY S9 Plus vs Note 9: SPECIFICATIILE Comparate

iPhone XS Max este comparat cu Samsung GALAXY S9 Plus, Samsung GALAXY Note 9 si OnePlus 6 in materie de specificatii, cu rezultate foarte interesante.

iPhone XS Max Samsung GALAXY S9 Plus Note 9 SPECIFICATII

iPhone XS Max este comparat cu Samsung GALAXY S9 Plus, Samsung GALAXY Note 9 si OnePlus 6 in ceea ce priveste specificatiile, iar asa putem afla daca merita banii pe care Apple ii cere pentru el. iPhone XS Max este cel mai mare telefon dintre toate cele patru, avand un ecran cu diagonala de 6.5 inch, nu are cea mai buna rezolutie, nici cel mai mare numar de pixeli per inch, OnePlus 6 fiind intrecut de catre toate in aceasta privinda, cum era de asteptat.

iPhone XS Max este cel mai greu toate, cu 19 grame mai greu decat Samsung GALAXY S9 Plus, si cu doar 7 grame mai greu decat Samsung GALAXY Note 9, insa fata de OnePlus 6 vorbim despre 31 de grame diferenta. iPhone XS Max e probabil ultimul in materie de capacitate a bateriei, Samsung GALAXY Note 9 intrecandu-le pe toate, fiind urmat de catre Samsung GALAXY S9 Plus si OnePlus 6, dar la autonomie situatia ar putea fi mult diferita.

iPhone XS Max vs Samsung GALAXY S9 Plus vs Note 9: SPECIFICATIILE Comparate

iPhone XS Max Samsung GALAXY S9 Plus Note 9 SPECIFICATII

iPhone XS Max sta cel mai bine cand vine vorba despre spatiu de stocare oferit, fiind disponibil in trei optiuni, spre deosebire de Samsung GALAXY S9 Plus care e oferit doar in una, sau Samsung GALAXY Note 9, doar in doua. iPhone XS Max nu are slot microSD, precum Samsung GALAXY S9 Plus si Samsung GALAXY Note 9, dar nici OnePlus 6, iar despre camera sa duala deocamdata nu stim altceva decat specificatii, inferioare fata de celelalte 3.

iPhone XS Max are si cea mai slaba camera frontala, cand vine vorba de numarul de megapixeli, deoarece tehnologia e cea mai avansata disponibila acum pe piata, iar aici ma refer la camera 3D TrueDepth. iPhone XS Max nu este cu mult mai scump decat Samsung GALAXY Note 9, dar e o diferenta foarte mare fata de Samsung GALAXY S9 Plus, iar daca ne uitam la OnePlus 6 nici nu incape comparatie, dar tot va fi mai popular decat celelalte 3.