iPhone XR. Vanzari URIASE Anuntate de catre Apple

iPhone XR. Vanzari uriase sunt anuntate de catre compania Apple, contrazicand toate informatiile venite pana acum de la parteneri, iata ce spune.

iphone xr vanzari apple

iPhone XR. In ciuda tuturor anunturilor privind vanzarile slabe din ultima vreme, compania Apple afirma ca telefonul sau are parte de vanzari uriase, ceea ce a luat prin surprindere extrem de multa lume. Intr-un interviu recent, Greg Joswiak, vicepresedinte in divizia de marketing a companiei Apple, a afirmat ca iPhone XR este cel mai bine vandut model de telefon al companiei americane din momentul in care a fost lansat pe pietele globale, la final de octombrie.

iPhone XR. Lansarea a avut loc fara foarte mult fast, fara cozi lungi in fata magazinelor, si fara ca stocul pregatit pentru precomanda sa se epuizeze in totalitate, asa cum s-a intamplat cu seria iPhone XS. In fata acestor dovezi ale faptului ca vanzarile sunt slabe, foarte multi analisti au afirmat ca iPhone XR nu are parte de succesul pe care il spera compania Apple, insa vicepresedintele sau sustine ca vanzarile sunt, de fapt, cele mai mari dintre toate seriile existente.

iPhone XR. Vanzari URIASE Anuntate de catre Apple

iPhone XR. Apple spune ca acest model de telefon este in topul vanzarilor dintre toate modelele existente in oferta in momentul de fata, insa nu ofera cifre pentru a-si sustine afirmatiile, asa ca ele sunt cam goale. Nu stim ce vanzari are iPhone XR in raport cu iPhone XS, cu iPhone X, sau cu alte modele lansate in trecut, asa ca desi acum telefonul e pe primul loc in topul celor mai vandute, e posibil ca in realitate cifrele sa fie mai mici decat ale modelelor din anii trecuti.

Greg Joswiak, Apple vice president of product marketing, said in an interview Wednesday that the device has “been our most popular iPhone each and every day since the day it became available.” Joswiak declined to comment about the Journal report or iPhone demand in general beyond reiterating that the iPhone XR “has been the most popular and best-selling” iPhone since it hit the market.

iPhone XR. Fara a sti daca Apple a vandut 1, sau 10 milioane de unitati, avand recentele reduceri de preturi si reduceri ale productiei, e greu sa tragem o concluzie, compania generand mai multa confuzie, decat altceva, si cam asta ii e intentia. Apple vrea ca analistii sa fie confuzi in ceea ce priveste vanzarile iPhone XR, sau a altor modele de telefoane, totul pentru ca de acum compania nu va mai anunta cat vinde, insa asta o va afecta serios pe bursa.