Samsung GALAXY S9. Cumperi 1, Primesti un TELEVIZOR GRATUIT

Samsung GALAXY S9. Cumperi unul si primesti un televizor gratuit, aceasta este cea mai buna oferta din anul 2018, care este disponibila acum pentru clienti.

Samsung GALAXY S9 televizor gratuit

Samsung GALAXY S9. Cumperi unul si primesti un televizor gratuit, asa arata o oferta disperata pe care compania coreeana o face in efortul de a isi creste vanzarile de telefoane, iar clientii se pot bucura de ea acum. In Romania Samsung GALAXY S9 are reduceri de peste 1300 de LEI in aceasta pagina, insa in SUA, cu ocazia Black Friday 2018, un operator de telefonie mobila ofera gratuit un televizor 4K de 127 cm la fiecare telefon cumparat.

Samsung GALAXY S9. Desigur ca acesta nu e singurul model care este oferit in cadrul acestei promotii, Samsung GALAXY Note 9, Samsung GALAXY S8, sau Samsung GALAXY S8 Plus fiind deasemenea incluse. Ca sa fiu complet sincer, promotia in sine este una excelenta, pentru ca un televizor 4K de 127 cm de la Samsung nu este ieftin, iar a-l primi gratuit la achizitia unui Samsung GALAXY S9, sa nu mai zic de S8, este ceva ce incluziv un utiliator al iPhone ar vrea.

Samsung GALAXY S9. Cumperi 1, Primesti un TELEVIZOR GRATUIT

Samsung GALAXY S9 televizor gratuit black friday

Samsung GALAXY S9. Oferta aceasta din SUA este valabila doar pentru o perioada limitata de timp, in limita stocurilor disponibile la operatorul de telefonie mobila T-Mobile, acesta fiind singurul care are oferta. Doar clientii care merg in magazinele fizice ale celor de la T-Mobile pot profita de aceasta oferta pentru telefoanele Samsung GALAXY S9, si nu se stie ce model de televizor gratuit este oferit, insa nici nu prea conteaza, pentru ca acelea 4K de 127 cm sunt oricum foarte bune.

Samsung GALAXY S9. Daca in Romania telefoanele din seria aceasta au avut doar reduceri de pret, la cele mai mici valori din an, iata ca in SUA clientii beneficiaza de promotii si mai bune, pe care nu le vom vedea in tara noastra. Samsung GALAXY S9 a avut parte de un an foarte prost, cu vanzari foarte slabe, iar in perioada sarbatorilor de iarna, cine s-ar uita la telefoane fara reduceri de acest gen, din moment ce iPhone XS si Huawei MATE 20 Pro sunt pe piata ?