Apple Music va Anunta Nominalizarile Premiilor Grammy

apple music grammy

Intr-o exclusivitate foarte interesanta pentru Apple Music, platforma de streaming audio va fi folosita pentru a anunta nominalizarile pentru premiile Grammy in 2018. Apple Music va dezvalui in premiera nominalizarile pentru anumite categorii ale premiilor Grammy, in premiera pentru serviciul celor de la Apple, care cauta sa atraga tot mai multi abonati in momentul de fata.

Apple Music este doar una dintre platformele care va dezvalui in exclusivitate nominalizarile pentru premiile Grammy, cei de la CBS urmand a fi cealalta platforma. Premiile Grammy au fost create pentru a-i evidentia pe cei mai buni artisti din SUA in fiecare an, asa ca decizia Apple de a dezvalui in premiera nominalizarile este una extrem de buna.

In ultimele luni compania Apple a reusit sa-si creasca substantial numarul de abonati pentru Apple Music, iar aceasta colaborare va atrage si mai multa atentie asupra sa. Intr-o perioada in care Spotify creste mai rapid decat Apple Music, cei din Cupertino au nevoie de orice fel de promovari pentru a fi in atentia cat ma multor oameni de pe glob.