Apple Music. Nou RECORD de ABONATI in Platforma

Apple Music abonati

Apple Music. Serviciul de streaming audio a inregistrat un nou sistem de abonati in platforma in momentul de fata, compania Apple reusind sa atraga tot mai multi oameni. Apple Music are acum 56 de milioane de abonati activi in platforma, in continuare cu mult sub cei 87 de milioane de abonati ai Spotify, dar chiar si asa, este in continua crestere.

Apple Music. Aceasta cifra contine atat utilizatorii care beneficiaza de perioada gratuita de testare a platformei, cat si numarul celor care platesc efectiv pentru abonamentle de care beneficiaza. Cifra reprezinta numarul de abonati activi in platforma pana la finalul lunii septembrie, deci in momentul de fata cifra ar trebui sa fie ceva mai mare, poate chiar de peste 60 de milioane de abonati.

Apple Music. Nou RECORD de ABONATI in Platforma

Apple Music. Cu 57 de milioane de utilizatori activi in platforma, incluzandu-i pe cei care beneficiaza de perioada de testare gratuita, Apple e foarte departe de Spotify. Suedezii au 87 de milioane de abonati, si inca 109 milioane de utilizatori care folosesc platforma ascultand si reclame, deci vorbim despre un total de cu mult peste 3 ori mai mare decat cel al Apple Music.

Apple Music has been adding an average of one million new subscribers per month and now has 56 million total — when you combine paid and free trial users.

Apple Music. Compania Apple se chinuie cu platforma sa de streaming audio, insa n-a reusit in peste 3 ani de zile sa ajunga Spotify din urma, desi a investit serios in asta. Cei de la Apple au reusit totusi sa creasca piata serviciilor de streaming audio, iar multumita acestei cresteri si cei de la Spotify au reusit sa stabileasca recorduri peste recorduri in ceea ce priveste numarul de utilizatori.