RCS & RDS. ANUNT IMPORTANT despre Digi Romania si Digi Online

RCS & RDS. Un anunt foarte important cu privire la Digi Romania si Digi Online a fost facut de catre compania romaneasca, iata ce a avut de spus.

RCS & RDS Romania Digi Oriunde

RCS & RDS. Operatorul telecom a facut astaz un anunt important cu privire la aplicatiile Digi Romania si Digi Online, care sunt disponibile pentru utilizatorii de telefoane cu sistem de operare Android si iOS. Conform celor de la RCS & RDS, interfetele pentru ambele aplicatii au fost modificate si noi versiuni sunt deja disponibile pentru platforma Android, urmand ca pentru iOS sa fie lansata o actualizare abia in cursul saptamanii viitoare.

RCS & RDS. Conform operatorului, interfata noua aduce optiunea de a folosi modul de vizionare pentru copii, inregistrarea in platforma, dar si autentificarea fiind deasemenea simplificate pentru utilizatori. Pentru aplicatia Digi Romania, cei de la RCS & RDS au implementat deasemenea notificarile Push in iOS si Android, astfel ca veti primi alerte pentru ceea ce setati in platforma, iar prin intermedul lor ar trebui sa puteti accesa direct continutul la selectarea notificarii.

RCS & RDS lanseaza noi versiuni ale aplicatiilor Digi Romania si Digi Online

RCS & RDS. In continuare, aplicatia Digi Online este corelata cu cea Digi Romania, si este deasemenea compatibila cu Chromecast, astfel ca veti putea reda din ea continut inclusiv pe televizoare compatibile, si nu numai. In ceea ce priveste accesul in cele doua platforma detinute de catre Digi, ei bine RCS & RDS a spus ca acum va fi disponibil un cod de securitate personal pe care va trebui sa il folosim, astfel ca vorbim despre imbunatatirea securitatii pentru accesul la conturi.

DIGI | RCS & RDS a lansat, de la finalul lunii ianuarie, noile versiuni ale aplicațiilor Digi România și Digi Online pentru sistemul de operare Android. Noile versiuni ale aplicațiilor Digi România și Digi Online vin cu o nouă interfață, introduc modul de vizionare pentru copii și simplifică procesul de autentificare și înregistrare. În plus, Digi Online este acum corelată cu aplicația Digi România și compatibilă cu Chromecast. Siguranța accesului la contul Digi este oferită printr-un cod de securitate personal.

RCS & RDS. Anuntul privind noile versiuni ale aplicatiilor Digi Online si Digi Romania vine la cateva zile dupa ce operatorul a inceput sa promoveze in cadrul website-ului sau noua interfata web pentru prima platforma. Actualizarea face parte dintr-o tentativa a celor de la RCS & RDS de a oferi servicii mai bune pentru clientii din Romania, astfel ca puteti descarca acum pe Android ambele proiecte, iar incepand de asptamana viitoare veti putea descarca versiunile actualizate si din App Store.