RCS & RDS. TEAPA cu iPhone si Samsung cu numele DIGI

RCS & RDS. O noua teapa circula online si se foloseste de imaginea Digi pentru a pacali oamenii ca vor castiga iPhone XS, sau Samsung GALAXY S9 in Romania.

RCS & RDS teapa

RCS & RDS. Separat de teapa cu eMAG de dimineata, se pare ca online circula in aceste momente inclusiv o teapa care vizeaza clientii companiei Digi, scopul fiind acelasi, de a fura date de la utilizatori. Vorbim despre o teapa care se folsoeste de imaginea RCS & RDS pentru a minti oamenii ca vor castiga telefoane iPhone XS, Samsung GALAXY S9, sau iPad Pro, cand in realitate nu fac altceva decat sa isi ofere in mod gratuit datele pe care le protejeaza.

RCS & RDS. Campania inselatoare este derulata de de catre hackeri unde altundeva decat pe reteaua de socializare Facebook, unde este distribuit in nestire link-ul catre un fals concurs care s-ar desfasura pentru clientii Digi. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata aceasta teapa care are la baza imaginea RCS & RDS, clientii putand fi destul de usor pacaliti de catre hackeri daca stiu limba engleza, dar cum unii sigur nu stiu, e posibil sa scape “teferi”.

RCS & RDS este tinta unei tepe cu iPhone XS, Samsung GALAXY S9 si iPad Pro

RCS & RDS teapa digi

RCS & RDS. Exact precum in cazul tepei care se foloseste de imaginea eMAG, cea care vizeaza clientii Digi are la baza tot un chestionar cu intrebari in limba engleza, care se termina cu furnizarea unor date personale. Aceste date personale au menirea de a-i ajuta pe hackeri sa trimita “cadoul” catre naivii care cred ca vor primi asa ceva de la RCS & RDS, dar in realitate nu fac altceva decat sa le ofere hackerilor informatii personale despre ei, sau despre carduri bancare.

RCS & RDS. Tepele de acest gen sunt facute pentru ca exista oameni naivi care cred ca pot primi produse de acest gen gratuit de la website-uri dubioase, ale caror adresa url oricum nu o verifica, pentru ca in general nici nu stiu cum. Desigur ca RCS & RDS nu are vreo treaba cu aceasta teapa, iar orice fel de concursuri facute de catre companie sunt anuntate atat pe website-ul sau, cat si pe retelele de socializare, deci nu mai credeti toate prostiile.