Huawei P30 PRO. PROBLEME MARI din cauza Samsung

HUAWEI P30 PRO. Probleme mari sunt facute din cauza companiei Samsung si a incapatanarii coreenilor de a nu ramane in urma chinezilor cu telefoanele.

Huawei P30 PRO dificultati

Huawei P30 Pro. Noile modele de telefoane mobile vor fi lansate cu putin timp in urma seriei Samsung GALAXY S10 pregatita de catre coreeni, pentru prezentare in data de 20 februarie, inaintea Mobile World Congress 2019. Desi Huawei P30 Pro avea anuntate cateva noutati foarte interesante, se pare ca Samsung s-a miscat destul de repede si a reusit sa contreze acele schimbari cu noutati importante pregatite pentru propriile modele de telefoane mobile.

Huawei P30 Pro. Daca pana acum am aflat ca doar telefoanele celor de la Huawei urmau sa aiba 12 GB RAM si 1 TB spatiu de stocare, ei bine se pare ca Samsung urmeaza sa ofere exact acelasi lucru pentru clientii lor. Huawei P30 Pro urma sa fie al doilea, sau al treilea, telefon mobil cu atat de multa memorie RAM, si atat de mult spatiu de stocare, insa iata ca realitatea este complet diferita, si vin noi surprize de la competitorii celor din China.

Huawei P30 Pro va avea probleme din cauza incapatanarii Samsung

Huawei P30 Pro. Fara aceste doua noutati importante, telefoanele chinezilor vor ramane cu noua camera quad ca schimbare foarte importanta, iar asta pentru ca procesorul pregatit pentru telefoane nu urmeaza sa fie schimbat. Asta inseamna ca performantele pregatite pentru clienti nu vor fi chair cele de top pe care le asteapta toata lumea, iar Huawei P30 Pro nu va avea prea multe schimbari care sa convinga intr-adevar lumea ca noile modele de telefoane merita cumparate.

Huawei P30 Pro. Telefonul va veni deasemenea si fara un sistem de recunoastere faciala, dar va avea totusi un cititor de amprente integrat in ecran, plus o baterie de capacitate mai mare decat cea din modelele anterioare. Huawei P30 Pro nu va avea alte noutati foarte importante, din pacate pentru clienti, astfel ca va fi interesant de vazut ce fel de vanzari vor avea telefoanele din aceasta serie in comparatie cu ceea ce pregateste compania Samsung.

Huawei P30 Pro. Noile telefoane din aceasta serie vor fi prezentate de catre coreeni cel mai probabil in cadrul Mobile World Congress 2019, iar lansarea ar trebui sa aiba loc undeva prin martie.