Digi Mobil. ULTIMA ZI cu o OFERTA foarte BUNA

Digi Mobil. Astazi este ultima zi in care o oferta excelenta mai este disponibila pentru clientii care vin la RCS & RDS, iata ce beneficii mari poti avea.

Digi Mobil magazine

Digi Mobil. Asa cum v-am mai spus de cateva ori pana in prezent, astazi se termina o oferta foarte buna pe care operatorul de telefonie mobila o are pentru toti clientii din Romania, si mai aveti putin timp pentru a profita de ea. Vorbesc despre o oferta publicata inca dinainte de Craciun de catre Digi Mobil, si care este valabila pana la inchiderea magazinelor in cursul acestei zile, dupa care nu veti mai avea ocazia de a profita de ea, poate pana prin decembrie.

Digi Mobil. V-am spus ca in cadrul acestei oferte aveti ocazia de a beneficia de reduceri la telefoane mobile, chiar si la achizitie fara avans, in rate, insa si la abonamentele pe care le are operatorul telecom detinut de catre RCS & RDS. Aceasta este una dintre cele mai bune oferte pe care Digi Mobil a avut-o pana in prezent in Romania, si pentru ca se termina chiar astazi, cred ca era util sa va readuc aminte de faptul ca inca mai puteti profita de ea in Romania.

Digi Mobil incheie astazi oferta de Craciun cu reduceri bune

Digi Mobil. Dupa cum v-am spus deja aceasta oferta este disponibila doar in cadrul magazinelor fizice ale companiei RCS & RDS, iar asta pentru ca vorbim despre reduceri care se aplica in cazul portarii unui numar in retea. Daca doriti sa schimbati operatorul de telefonie mobila, si sa treceti la Digi Mobil, atunci aveti ocazia pentru inca doar cateva ore sa mai profitati de aceasta oferta excelenta, ea avand incluse si multe telefoane de top pentru voi.

Digi Mobil. Desi ratele fara dobanda sunt oferite pentru toate modelele de telefoane din oferta, pentru unele va trebui sa achitati un avans, iar asta din cauza valorii mari pe care o are telefonul respectiv. Desi si alti operatori telecom din Romania au oferte pentru portare, cei de la Digi Mobil aua vut-o pe cea mai buna din sfarsitul de an 2018, sau inceputul de an 2019, iar dupa ziua de astazi, ramaneti doar cu cea noua, oferita doar online, dar nu la fel de buna.