Google Chrome. Functia cu Impact URIAS pe Internet

Google Chrome. O noua functie pentru browserul dezvoltat de catre compania Google vine cu un impact foarte mare pe internet si website-urile pe care le accesam.

Google Chrome url

Google Chrome. O schimbare foarte importanta va fi adusa pentru utilizatorii din lumea intreaga cu o noua functie care este pregatita de catre compania Google pentru browser, ea urmand a avea un impact foarte mare pe internet. Google Chrome urmeaza sa impiedice creatorii de website-uri false, cu adrese URL similare cu cele ale unora reale, sa mai profite de pe urma oamenilor care scriu in mod gresit adresele, sau sunt pacaliti de felul in care arata website-urile respective.

Google Chrome. Foarte multe stiri false au fost raspandite prin website-uri create special pntru a copia unele de incredere, ele folosind adrese URL foarte similare, iar asa multi utilizatori au fost pacaliti, crezand ca de fapt citesc website-ul real. Google stie cat de mare este aceasta problema, asa ca pentru o urmatoare actualizare a Google Chrome pregateste o functie care are menirea de a ne spune cand accesam un website cu un link gresit fata de cel pe care-l cautam.

Google Chrome vine cu o functie extrem de importanta

Google Chrome url web

Google Chrome. Noua functie este testata de catre cei de la Google inca din toamna anului trecut, si urmeaza sa fie lansata in 2019, in momentul de fata putand fi testata in versiunile beta ale browserului. Cei care o activeaza, vor primi in Google Chrome o sugestie sa acceseze website-ul real, nu pe cel cu adresa URL gresita, iar asa nu doar ca nu vor vedea informatii false, ci nici nu vor fi pacaliti sa-si cedeze informatii importante catre necunoscuti.

Google Chrome. Oamenii s-au plans in repetate randuri ca problemele de acest gen pot fi extrem de periculoase, si oamenii pot avea conturi, sau bani furate/ti de catre hackeri fara sa isi dea seama ce se intampla. In urma tuturor acestor raportari, iata ca Google Chrome are in sfarsit o noua masura de protectie pentru utilizatorii care nu stiu chiar atat de bine cum functioneaza internetul, si nu-si dau seama la ce riscuri se expun cand scriu gresit o adresa web.