Google Chrome. NOUA Functie ASTEPTATA de ANI de Zile

Google Chrome. O functie asteptata de foarte multi ani de catre utilizatorii din lumea intreaga a fost in sfarsit confirmata pentru implementare in telefoane.

Google Chrome scroll

Google Chrome. Cu doar cativa ani in urma browserelor concurente, cel al companiei Google urmeaza sa le ofere utilizatorilor ceva ce exista pentru Firefox inca de acum aproximativ 11 ani. Mai exact, intrari descoperite in schimbarile de cod anuntate pentru browserul Google Chrome pentru calculatoare confirma faptul ca urmeaza sa fie implementata o noua functie care va permite efectuarea de scroll printre tab-urile deschise folosind rotita unui mouse, exact asa cum se poate in Firefox.

Google Chrome. De ce nu a oferit Google pana in prezent aceasta functie foarte utila nu stim, si cel mai probabil nici nu vom afla vreodata, insa asta conteaza mai putin pentru ca iata, intr-un final ajunge si la utilizatorii acestui browser. Cererea pentru implementarea acestei noi functii pentru Google Chrome a fost facuta in anul …. 2008, la doar doua saptamani dupa ce a fost lansat pentru utilizatorii din lumea intreaga, deci asteptarea a durat extrem de mult.

Google Chrome va permite in sfarsit scroll-ul printre tab-uri cu un mouse

Google Chrome. In Firefox, accesarea unui tab permite folosirea rotitei unui mouse, sau un touchpad, pentru a face scroll printre celelalte tab-uri deschise deja, astfel incat sa gasim mult mai repede cel pe care dorim sa-l vedem. In Google Chrome lucrurile ar trebui sa functioneze exact la fel cand functia va fi disponibila oficial, sau cel putin aceasta asteapta toata lumea, pentru ca deocamdata ea nu e disponibila nici macar in versiune beta pentru noi.

Activate the next/previous tab on horizontal scroll. This CL allows us to use mouse with horizontal scroll function, such as tilting wheel or separate wheel for h-scroll.

Google Chrome. In momentul de fata doar build-urile interne ale browserului companiei Google au aceasta functionalitate disponibila, deci doar inginerii testeaza in momentul de fata tot ceea ce va fi oferit public. Nu se stie cat va dura pana cand Google Chrome va avea aceasta functie oferita in cadrul versiunilor alpha, sau a celor beta, asa ca ramane doar sa avem rabdare pentru ca functia asteptata de 11 ani de zile sa fie intr-un final oferita pentru toata lumea.