iPod Touch 7 Concept Arata ce Vrei, dar NU vei Primi de la Apple

iPod Touch 7 Concept

iPod Touch 7 apare astazi intr-un no concept care ne arata ceva ce unii si-ar dori ca Apple sa lanseze, dar ceva ce totusi nu va ajunge prea curand la noi, din pacate. In primul rand, trebuie sa spun ca acel decupaj mi se pare absolut stupid, dar trecem peste asta, si peste faptul ca graficianul conceptului pentru iPod Touch 7 nu stie prea multe in legatura cu produsul, altfel nu i-ar fi afisat un indicator pentru semnal GSM.

Separat de astea, design-ul total arata mai bine decat cel al actualelor modele ale iPod Touch, iar daca s-ar elimina acel decupaj din ecranul iPod Touch 7, dispozitivul ar fi foarte interesant. Practic, iPod Touch 7 e un iPhone fara functie GSM, si alte cateva functii, iar conceptul de mai jos arata exact asta, un dispozitiv pentru gaming, ceva de care Apple are nevoie.

iPod Touch 7 ar reprezenta o readucere in antentia Apple a unei categorii de utilizatori care au fost ignorati cu desavarsire in ultimii ani, dar care pot face primul pas spre iPhone cu un produs de acest gen, ieftin, bun, care sa-i tina in ecosistemul Apple.