Samsung GALAXY S10. IMAGINI cu “Fratele Vitreg” al iPhone XR

Samsung GALAXY S10. Primele imagini cu "fratele vitreg" al iPhone XR ne arata cu ce vrea compania Samsung sa raspunda in fata amenintarii celor de la Apple.

Samsung GALAXY S10 frate

Samsung GALAXY S10. Dupa aparitia imaginilor cu versiunile standard si Plus ale noilor telefoane din serie, ei bine, iata ca astazi vedem si primele imagini cu cee ce va concura cu telefonul iPhone XR pe piata. Unii spun ca acest telefon va avea litera E in coada, sau ca va avea cuvantul Lite, insa indiferent de ceea ce va fi folosit, telefonul va face parte din intreaga serie Samsung GALAXY S10 care va fi lansata chiar pe 8 martie pentru clientii din lumea intreaga.

Samsung GALAXY S10. In contrast cu celelalte telefoane din serie, acesta nu va avea un ecran OLED cu margini curbate, ci unul plat, si va semana mai mult cu iPhone XR decat celelalte din serie, fiind un competitor direct. Puteti vedea ca are margini usor vizibile pentru ecran, dar si ca partea inferioara este mai proeminenta decat la alte modele din seria Samsung GALAXY S10, iPhone XR avand deasemenea un ecra cu margini mai groase decat iPhone XS.

Samsung GALAXY S10 este fratele vitreg al iPhone XR

Samsung GALAXY S10 frate imagini

Samsung GALAXY S10. Spre deosebire de iPhone XR, nici ecranul nu va avea o diagonala atat de mare, coreenii luand decizia de a folosi unul care are diagonala de 5.8 inch, nu 6.1 inch, dar si pretul este mai mic. Din pacate Samsung GALAXY S10 in versiunea cea mai ieftina nu va avea nici un cititor de amprente integrat in ecran, sau un iris scanner, in schimb avand un citior de amprente integrat intr-un buton lateral, ceea ce va face deblocarea putin mai grea.

Samsung GALAXY S10 frate imagini 1

Samsung GALAXY S10. Avand in vedere ca acest telefon va fi mai ieftin decat iPhone XR, va avea si “doar” o camera dubla, plus specificatii usor mai slabe decat cele ale telefoanelor din seria standard. Samsung GALAXY S10 ar putea fi un concurent atat de puternic pentru iPhone XR, incat ar putea forta compania Apple sa reduca si mai mult preturile pentru telefoanele sale, insa totul depinde de reactia care va exista in randul consumatorilor.

Samsung GALAXY S10 frate imagini 2

Samsung GALAXY S10. Inclusiv aceasta versiune ieftina, E, sau Lite, urmeaza sa fie lansata impreuna cu restul din serie, prezentarea din 20 februarie fiind urmata de punerea in vanzare pe 8 martie.

12 COMENTARII

  1. Anul trecut la s9 avea marginea de jos mai subțire ca cea de sus . Acum s-au schimbat rolurile. Marginea de jos este groasa ca cea de sus. Wtf.. Samsung ori are ingineri chiori ori nu știe ce înseamnă margini egale. De ce naiba au pus “barba” aia groasa ? Nu stiu,… trebuie să strice ei ceva.

  2. Anul trecut la s9 avea marginea de jos mai subțire ca cea de sus . Acum s-au schimbat rolurile. Marginea de jos este groasa ca cea de sus. Wtf.. Samsung ori are ingineri chiori ori nu știe ce înseamnă margini egale. De ce naiba au pus “barba” aia groasa ? Nu stiu,… trebuie să strice ei ceva.