Nokia 9. LANSARE SABOTATA de un Telefon MAI IMPORTANT

Nokia 9. Lansarea noului model de smartphone pare sa fie sabotata si data uitarii pentru o serie mai importanta de telefoane mobile, pregatita de lansare.

Nokia 9 sabotaj

Nokia 9. Unul dintre cele mai asteptate telefoane mobile ale anului 2019 a fost anuntat pentru lansare in data de 24 februarie de catre compania HMD Global, cu putin timp inainte sa aiba loc Mobile World Congress 2019. Din pacate pentru finlandezi, in aceeasi zi a fost anuntata prezentarea seriei Huawei P30 de catre compania chinezeasca, astfel ca Nokia 9 va avea parte de o lansare umbrita de toate noutatile pe care Huawei le va dezvalui pentru lumea intreaga.

Nokia 9. Huawei a organizat special evenimentul pentru a avea loc in aceeasi zi cu finlandezii, anuntandu-l la o saptamana dupa ce ei au facut-o deja, deci intentiile sunt cat se poate de clare. Nokia 9 vine cu o noua camera revolutionara, care are 5 senzori de imagine, iar Huawei vrea sa ramana in topul telefoanelor cu cele mai bune camere, asa ca si-a gandit evenimentul pentru a umbri intr-o foarte mare masura ceea ce vor anunta finlandezii pentru clienti.

Nokia 9 va avea lansarea umbrita de catre seria Huawei P30

Nokia 9. Lansarea noilor telefoane ale finlandezilor va avea loc cu 2 ore in urma celor ale Huawei, iar asta inseamna ca o parte din presa ar putea fi ocupata cu produsele chinezilor, in loc sa le vada pe ale sale. Totul pare sa fi fost gandit ca un sabotaj de catre cei de la Huawei, care se asigura ca telefoanele lor au parte de atentie inaintea Nokia 9, iar din pacate acest lucru va afecta modul in care sunt prezentate toate noutatile finlandezilor.

Nokia 9. Din pacate se intampla in cam fiecare an ca producatorii mai mici sa aiba lansarile “acoperite” de catre ceilalti producatori mai mari, iar asa produse interesante ajung sa nu mai aiba noutatile raportate corespunzator. Sper ca Nokia 9 sa aiba noutati suficient de importante astfel incat sa iasa in evidenta in fata atentiei de care va avea parte seria Huawei P30, insa ramane de vazut in ce masura se va intampla asta in 24 februarie.