Google. LANSARE IMPORTANTA Anuntata Azi (VIDEO)

Google. O lansare foarte importanta a fost anuntata astazi de catre compania americana, iata ce surpriza a pregatit pentru fanii din intreaga lume in martie.

Google jocuri

Google. Compania americana a facut astazi un anunt foarte important cu privire la o lansare pe care o pregateste pentru saptamana viitoare, iar mai jos puteti vedea primul teaser pentru ceea ce vor oferi americanii. Vorbim despre un nou produs pentru jocuri pe care cei de la Google se pregatesc sa il lanseze pentru utilizatorii din lumea intreaga, compania spunand ca acesta este “viitorul gaming-ului”, si ca va aduce un nou mod de a ne juca, si nu doar pe internet.

Google. Desi compania a testat un nou sistem de streaming pentru jocuri, se pare ca in cadrul Games Developer Conference va prezenta inclusiv o posibila consola pentru jocuri, concurand cu cei de la Microsoft, Sony, sau Nintendo. S-a zvonit anul trecut ca Google ar intentiona sa lanseze o consola pentru jocuri in cadrul unui proiect care are denumirea Yeti, insa pana acum n-a aparut nicio dovada clara a faptului ca exista ceva real in spatele informatiilor distribuite online.

Google. LANSARE IMPORTANTA Anuntata Azi (VIDEO)

Google. Este foarte posibil ca aceasta consola creata de catre americani sa faciliteze doar streaming-ul online de jocuri, fara a fi suficient de puternica pentru a rula jocuri de una singura, asa cum fac Xbox One, sau PS4. Desigur ca un serviciu de streaming pentru jocuri poate fi oferit de catre Google inclusiv pentru calculatoare, astfel ca numarul de utilizatori caruia i se adreseaza este exponential mai mare decat cel care vizeaza doar una, sau mai multe modele de console.

Google. Conferinta in cadrul careia compania va prezenta surprizele sale pentru gameri urmeaza sa fie transmisa in direct in data de 19 martie din cadrul Games Developer Conference, asa ca totul va dezvaluit live. Daca Google va lansa intr-adevar o consola pentru jocuri, atunci vorbim despre si mai multa concurenta in acest segment de piata, iar Microsoft si Sony vor fi companiile care vor fi cel mai mult afectate de planurile americanilor.