Google. Anuntul IMPRESIONANT despre Aplicatie

Google. Un anunt cu adevarat impresionant a fost facut in cursul acestei zile, iata cu ce realizare neasteptata se poate lauda compania americana acum.

Google aplicatie

Google. Dupa cum prea bine stiati deja, compania americana are o aplicatie pentru iOS si Android care-i poarta numele, si care o serie de functii foarte interesante implementate pentru utilizatorii din lumea intreaga. Aplicatia este atat de populara pentru sistemul de operare Android incat a fost descarcata de peste 5 miliarde de ori pana in momentul de fata, o cifra absolut uriasa, dar care trebuie raportata la cele peste 3 miliarde de terminale active acum, daca nu ma insel.

Google. Nu se stie de cate descarcari a avut parte aplicatia prin intermediul App Store, iar asta pentru ca Apple nu furnizeaza public informatii de acest gen, insa e de asteptat ca si acolo sa fi generat cateva sute de milioane de descarcari. Desi ofera foarte multe functii, si este disponibila de ani buni pentru telefoane mobile, abia in 2019 aplicatia celor de la Google a reusit sa adune 5 miliarde de descarcari, mai greu decat alte aplicatii create de catre americani.

Google. Anuntul IMPRESIONANT despre Aplicatie

Google aplicatie 5 miliarde

Google. Spre exemplu, in weekend aplicatia Google Maps a fost listata ca avand peste 5 miliarde de descarcri doar pe platforma Android, iar la scurt timp dupa ea, aplicatia principala a companiei a fost listata cu aceeasi realizare. YouTube a fost prima aplicatie a celor de la Google care a adunat 5 miliarde de descarcari din momentul lansarii si pana acum, dar asta e destul de normal, avand in vedere ca este mult mai populara decat cea principala.

Google. Nu se stie pe cate dintre terminalele Android este folosita in mod activ aplicatia in momentul de fata, dar n-ar fi greu de crezut ca vorbim despre o cifra de 1 miliard de terminale pe care este macar instalata acum. Aplicatia Google pentru iOS si Android ofera o varietate de functii pentru utilizatorii din lumea intreaga, inclusiv acces la Google Assistant, asa ca motive pentru a o instala exista fara discutie, dar nu chiar toata lumea o face, indiferent daca ruleaza iOS, sau Android.