Samsung GALAXY NOTE 10. Primele SPECIFICATII TEHNICE

Samsung GALAXY NOTE 10. Primele specificatii tehnice pentru noile modele de telefoane sunt deja dezvaluite, iata ce vor aduce pentru clientii din lumea intreaga.

Samsung GALAXY NOTE 10 specificatii

Samsung GALAXY NOTE 10. Viitorul model de smartphone premium pregatit de catre compania Samsung este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, iar asta inseamna ca avem ocazia de a descoperi si unele specificatii tehnice. Stim deja ca Samsung GALAXY NOTE 10 va imparti unele dintre componente cu seria Samsung GALAXY S10, iar aici ne referim la camere, chip-urile Qualcomm Snapdragon 855, Exynos 9820, memoria RAM, sau mediile de stocare.

Samsung GALAXY NOTE 10. Separat de asta, se pare ca noul telefon urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.66 inch, fiind cu 2.6 inch mai mare decat cel integrat in Samsung GALAXY S10 Plus de catre coreeni. E foarte posibil ca ecranul din Samsung GALAXY NOTE 10 sa fie exact cel folosit pentru Samsung GALAXY S10 Plus 5G, care are 6.7 inch, rezolutie de 3040 x 1440 pixeli, si 505 pixeli per inch, ceea ce ar fi o veste grozava pentru toata lumea.

Samsung GALAXY NOTE 10. Primele SPECIFICATII TEHNICE

Samsung GALAXY NOTE 10. Separat de acestea, este de asteptat ca noul model de smartphone sa aiba deasemenea integrat si suport pentru retelele 5G de catre compania coreeana. Samsung GALAXY NOTE 10 ar trebui sa fie lansat undeva prin vara, adica exact atunci cand vor fi disponibile mai multe retele 5G pentru utilizatorii din intreaga lume, iar asta inseamna ca oamenii se vor putea bucura de aceasta tehnologie pe propriile telefoane mobile.

Samsung GALAXY NOTE 10. Separat de un stylus, alte functii speciale nu sunt asteptate pentru noua serie de telefoane mobile, iar asta pentru ca in general n-au fost implementate noutati extravagante pentru ele pana in prezent. Nu m-ar mira sa vad ca Samsung GALAXY NOTE 10 va un Samsung GALAXY S10 Plus 5G care are o forma diferita, dar aceleasi functii la baza, pentru ca nici acel model special de telefon nu difera cu nimic substantial fata de seria principala.

Samsung GALAXY NOTE 10. Lansarea este asteptata undeva prin luna august, poate chiar la inceput, asa cum s-a intamplat si in cursul anului trecut cu telefoanele pregatite de catre coreeni.