Samsung GALAXY NOTE 10 vine cu o PREMIERA URIASA

Samsung GALAXY NOTE 10 are o premiera uriasa anuntata astazi de catre compania Samsung, iata ce premiera uriasa pregateste pentru telefoanele sale in anul 2019.

Samsung GALAXY NOTE 10 ddr4

Samsung GALAXY NOTE 10 mai are destul timp pana in momentul in care va fi lansat pentru fanii din intreaga lume, insa incetul cu inetul apar informatii cu privire la ceea ce va aduce nou pentru ei. Aseara v-am spus ca Samsung GALAXY NOTE 10 5G este in dezvoltare pentru lansare in cadrul companiei coreene, iar astazi aflam despre o alta surpriza pregatita pentru noi, ea venind ca o uriasa premiera pentru industria globala a smartphone-urilor.

Samsung a anuntat astazi inceperea productiei pentru primele module de memorie DDR4X de 12 GB RAM, care vor ajunge cu siguranta in Samsung GALAXY NOTE 10, din moment ce seria Samsung GALAXY S10 are 12 GB RAM. Spre deosebire de actualele module de memorie RAM, cele DDR4X aduc performante net superioare, dar si un consum mai mic de energie, astfel ca Samsung GALAXY NOTE 10 ar trebui sa le ofere clientilor o experienta mult mai buna de utilizare.

Samsung GALAXY NOTE 10 vine cu o PREMIERA URIASA

Modulele de memorie DDR4X de 12 GB pentru care corenii au anuntat astazi initierea productiei vor fi disponibile si pentru alte companii undeva prin vara, deci Samsung GALAXY NOTE 10 nu ar trebui sa fie singurul model cu ele integrate. Nu se stie deocamdata ce fel de module RAM sunt folosite in seria S10 anuntata in luna februarie, unele modele avand deasemenea 12 GB integrati, dar mai mult ca sigur nu e vorba despre DDR4X.

Samsung Electronics, the world leader in advanced memory technology, today announced that it has begun mass producing the highest-capacity mobile DRAM – the industry’s first 12-gigabyte (GB) low-power double data rate 4X (LPDDR4X) package – optimized for tomorrow’s premium smartphones.

Avand in vedere ca tot mai multe modele de smartphone-uri de top au anuntata implementarea a 12 GB de memorie RAM, e de asteptat ca Samsung sa faca vanzari bune cu aceste noi componente. Pentru Samsung GALAXY NOTE 10 ele ar putea contribui la o crestere a performantelor in multitasking, dar si la sustinerea de viteze 5G mai mari decat cele care pot fi obtinute de catre actualele modele, diverse alte functii putand fi deasemenea imbunatatite.

Samsung GALAXY NOTE 10 urmeaza sa fie lansat de catre compania coreeana undeva prin cursul lunii august, insa o data clara deocamdata nu a fost dezvaluita pentru fani.