Orange. NOI PROBLEME de Functionare pentru Retea

Orange. Noi probleme au fost intampinate decatre clientii operatorului de telefonie mobila, iata ce s-a intamplat, si ce a avut de zis acesta cu doar cateva ore in urma.

orange probleme retea bucuresti

Orange. La doar putin peste o saptamana de cand reteaua Orange Romania a avut probleme in multe zone din tara, iata ca astazi vorbim despre noi dificultati pentru operatorul de telefonie mobila. Astazi clienti ai Orange din Bucuresti au raportat faptul ca nu pot folosi serviciile operatorului de telefonie mobila, aparent doar capitala fiind afectata de aceasta data, iar asta a facut ca problema sa fie rezolvata destul de usor de catre operator, conform unei declaratii publicate pe Facebook.

Orange. Exact precum in cazul problemelor de saptamana trecuta, si acum clientii din Bucuresti au ramas fara semnal din senin, tehnicienii operatorului de telefonie mobila reusind sa rezolve problema intr-o perioada rezonabila de timp. In contrast cu problemele de saptamana trecuta, de aceasta data cei de la Orange au reusit sa readuca lucrurile la normal mult mai repede, fara a spune exact care a fost natura problemelor, asa cum s-a intamplat in cazul problemelor anterioare.

Orange. NOI PROBLEME de Functionare pentru Retea in Bucuresti

Orange. Problemele cele ai mari au venit pentru operator in ziua in care a anuntat lansarea eSIM in Romania, o foarte mare realizare, care aduce suport dual-SIM pentru telefoanele iPhone. Astazi lucrurile au fost mai calme, pentru ca Orange a avut probleme numai in Bucuresti, si nu in toata capitala, ci doar in anumite zone, asa ca numarul celor care au reclamat dificultatile a fost destul de redus, din fericire pentru operatorul de telecomunicatii.

Am intampinat dificultati tehnice in anumite zone din Bucuresti. Tehnicienii nostri au intervenit si au remediat deja problema.

Orange. Zilele trecute operatorul a anuntat cresterea preturilor pentru abonamentele de telefonie mobila, dar si o reducere pentru roaming, astfel ca am vazut destule anunturi in ultima perioada de la el. Cei de la Orange au fost singurii care au scumpit abonamentele din cauza OUG 114/2018 fara a le modifica si pe cele in curs de derulare, ci doar pe cele noi, restul companiilor telecom impunand cresteri de preturi pentru toti clientii din Romania.

Orange. Voi ati avut astazi probleme cu reteaua in Bucuresti ?