iOS 13: Cum Deschizi ORICE Aplicatie din Ecranul de Blocare (VIDEO)

iOS 13 are descoperita o functie extrem de interesanta implementata de catre compania Apple pentru cei care au iPhone si iPad, multa lume asteptand-o de ceva timp. Mai exact, in iOS 13 putem folosi un truc pentru a deschide orice aplicatie dorim direct din ecranul de blocare, LockScreen, dupa cum puteti vedea si mai sus.

iOS 13 aduce imbunatatiri pentru aplicatia Siri Shortcuts, iar prin intermediul sau putem folosi scurtatura pentru camera din ecranul de blocar epentru a deschide orice aplicatie. Totul are la baza modificarea functionalitatii scurtaturii, astfel incat atunci cand se acceseaza aplicatia Camera din iOS 13, de fapt se deschide si o alta aplicatie din iPhone.

iOS 13 impune deschiderea ambelor aplicatii pentru ca acest truc sa functioneze, insa in final asta conteaza mai putin, important fiind ca se deschide cea dorita de voi. Functionalitatea in sine nu este la fel de simpla precum vedem in telefoanele cu sistem de operare Android, iar iOS 13 nu permite personalizarea ambelor scurtaturi chiar dupa bunul plac.