iPhone 11 Pro: Functia GROZAVA Din Telefoane care e DEZACTIVATA

iPhone 11 Pro are componentele necesare pentru a oferi o functie grozava asteptata de catre fani, insa compania Apple a decis sa o dezactiveze inainte de lansare.

iPhone 11 Pro Functia GROZAVA Din Telefoane care e DEZACTIVATA

iPhone 11 Pro are inclusa de catre compania Apple in carcasa o functie grozava care a fost asteptata de catre foarte multa lume, dar ea a fost dezactivata inainte ca produsele sa fie lansate. Vorbim aici despre functia care permite incarcarea bilaterala a telefoanelor din seria iPhone 11 Pro, ea permitand, de exemplu, incarcarea castilor AirPods prin simpla plasare a lor pe carcasa dispozitivelor, integrarea sa fiind zvonita de catre multa lume.

iPhone 11 Pro are componentele necesare pentru a face incarcare bilaterala pentru utilizatori, insa din pacate pentru noi, cei de la Apple au luat decizia de a dezactiva aceasta functionalitate inainte ca telefoanele sa fie efectiv vandute. Nu se stie deocamdata de ce a ales compania Apple sa dezactiveze aceasta functie din iPhone 11 Pro, din moment ce e clar ca lumea o dorea, iar alte telefoane premium o au implementata, dar dezactivarea e clara.

iPhone 11 Pro: Functia GROZAVA Din Telefoane care e DEZACTIVATA

iPhone 11 Pro are componentele necesare pentru ca incarcarea bilaterala sa fie facuta de catre utilizatori, iar activarea functionalitatii ar putea fi posibila la un moment dat, dar deocamdata nu exista vreo informatie despre asta. Daca Apple a decis sa dezactiveze aceasta functie din iPhone 11 Pro, atunci cel mai probabil ea suprasolicita componentele din telefoanele sale, iar decizia are legatura cu protejarea componentelor interne, si a utilizatorilor.

iPhone 11 Pro fara aceasta functie ramane in urma telefoanelor Android concurente de pe piata, dar e putin probabil ca acest lucru sa conteze foarte mult in decizia de achizitie a vreunei persoane. Desi functia de incarcare bilaterala pentru iPhone 11 Pro ar fi fost foarte importanta, lipsa sa din telefoane nu pare sa fie vreo problema pentru fani, sau cel putin pana acum lumea nu s-a plans prea vocal in legatura cu acest lucru.

Desi iPhone 11 Pro are componentele necesare pentru a face incarcare bilaterala, nu mi-as face vreo speranta in ceea ce priveste posibila oferire a functionalitatii cu vreo actualizare pentru iOS.