iPhone 11: Cum A RAS Apple de Huawei P30 PRO, GALAXY S10

iPhone 11 a fost folosit de catre compania Apple pentru a rade de Huawei P30 PRO si Samsung GALAXY S10 Plus, iata cum le-au ironizat americanii zilele trecute.

iPhone 11 Cum A RAS Apple de Huawei P30 PRO, GALAXY S10

iPhone 11 a fost prezentat de catre compania Apple in cursul zilelor trecute impreuna cu un nou chip A13 Bionic care ofera performante cu mult superioare in comparatie cu a oricaror altora existente pe piata. Apple sustine ca iPhone XR, cu al sau chip A12 inca depaseste Huawei P30 PRO, Samsung GALAXY S10 Plus in materie de performante, iar iPhone 11 cu noul sau chip A13 va extinde acest avans pe care l-au luat americanii.

iPhone 11 are in imaginea de mai jos diferentele foarte mari pe care le va oferi in materie de performante in comparatie cu actualele chip-uri Qualcomm Snapdragon 855, dar si Kiri 980, ironizand telefoanele Android. Apple arata ca procesorul din noul chip A13 pentru iPhone 11 va umili Huawei P30 Pro si cam toate modelele de telefoane premium ale Samsung, fara drept de apel, insa vom vedea ce va aduce Huawei MATE 30 Pro.

iPhone 11: Cum A RAS Apple de Huawei P30 PRO, GALAXY S10

iPhone 11 Cum A RAS Apple de Huawei P30 PRO, GALAXY S10 performante

iPhone 11 va avea cu siguranta performante mai bune decat Huawei MATE 30 Pro, chiar daca noul telefon vine cu un nou chip Kirin 990, iar asta deoarece diferenta este prea mare intre ele. Este destul de clar faptul ca Huawei nu poate ajunge din urma iPhone 11 anul acesta cu performantele pentru telefoanele mobile, iar cei de la Samsung vor trebui sa incerce sa faca asta abia anul viitor, deci mai au multe de pregatit intre timp.

iPhone 11 vine totusi si cu un foarte mare dezavantaj in comparatie cu actualele telefoane Android de pe piata, mai exact va avea doar 4 GB RAM, la fel ca si iPhone 11 Pro, sau iPhone 11 Pro Max. Asta inseamna ca toate telefoanele Android premium lansate in a doua parte a anului 2019 vor intrece iPhone 11 in ceea ce priveste performantele in materie de multitasking, dar celor de la Apple nu prea pare sa le pese de acest lucru.