iPhone 11 Pro. DEZAMAGIRE URIASA pentru TOTI Fanii Apple

iPhone 11 Pro. Cu doar 4 GB RAM, noua serie de telefoane dezamageste toti fanii Apple, desi in testele de performante AnTuTu distruge toate telefoanele Android.

iPhone 11 Pro. DEZAMAGIRE URIASA pentru TOTI Fanii Apple

iPhone 11 Pro. O dezamagire uriasa este confirmata practic pentru toti fanii Apple din intreaga lume, desi noile telefoane ale companiei Apple au parte si de o veste foarte buna pentru toata lumea. Mai exact, rezultatele unor teste de performante facute folosind AnTuTu dezvaluie faptul ca iPhone 11 Pro este cel mai puternic smartphone de pe planeta in momentul de fata, ceea ce este o veste foarte buna pentru toata lumea, dar jumatate din poveste.

iPhone 11 Pro. Rezultatele obtinute in testul de performante AnTuTu arata ca telefoanele companiei Apple obtin cu aproape 70.000 de puncte mai mult decat cele mai performante telefoane Android existente acum. ASUS ROG Phone 2 este cel mai performant telefon Android, cu 393.000 de puncte obtinute in AnTuTu in momentul de fata, dar iPhone 11 Pro Max il depaseste cu un scor care este cu aproape 70.000 de puncte mai mare, o mare realizare.

iPhone 11 Pro. DEZAMAGIRE URIASA pentru TOTI Fanii Apple

iPhone 11 Pro. DEZAMAGIRE URIASA pentru TOTI Fanii Apple 4 GB RAM

iPhone 11 Pro. Din pacate, acest test de performante confirma, la fel ca si cel de ieri facut cu Geekbench, faptul ca toate telefoanele din aceasta serie au doar 4 GB de memorie RAM in noul chip A13. Desi cei de la Apple au implementat putere de procesare foarte mare in toate telefoanele din seria iPhone 11, din pacate cand vine vorba despre cantitatea de memorie RAM, lucrurile nu stau la fel, iar aceasta este problema cea mai mare.

iPhone 11 Pro. Telefoanele Android lansate pe final de an 2019 poate ca nu vor reusi sa umileasca telefoanele Apple, insa cele care vor fi lansate la inceput de an 2020 vor face asta, si totul din cauza memoriei RAM. Stim cu totii ca telefoanele Apple din seria iPhone 11 aveau nevoie de minim 5 GB de memorie RAM, dar Apple face rabat la asta pentru profit, iar clientii sunt cei care au parte de o experienta proasta de folosire.

iPhone 11 Pro. Daca ar fi avut si 5 GB de memorie RAM, telefoanele ar fi fost o alegere mult mai buna decat cele Android, dar din pacate Apple evita sa ofere tot ceea ce are nevoie lumea, si asta nu e prima oara.