Telefoanele Google Pixel au o PROBLEMA foarte CIUDATA (VIDEO)

Telefoanele Google Pixel au o problema foarte ciudata, sistemul de operare Android 10 reusind sa enerveze utilizatorii foarte mult din cauza ei.

Google Pixel este o serie de telefoane lansata de catre compania Google pentru a avea o prezenta pe piata smartphone, ele ruland cea mai pura versiune a Android in acest moment. Desi Android 10 e oferit pe ele de ceva vreme, ei bine se pare ca pentru unele exista o problema destul de serioasa care pana acum nu pare sa fi fost descoperita de catre cineva.

Telefoanele Google Pixel au o problema software din cauza careia litere, sau cuvinte, raman “blocate” pe ecran, indiferent ce interfata este afisata sub ele. Puteti vedea in clipul video de mai sus o exemplificare a acestei probleme, adresa unui apartament ramanand blocata pe ecranul unui Google Pixel desi aplicatia in care a fost incarcata a fost inchisa.

Problema nu este localizata doar la anumite modele, astfel ca de la Pixel 2 si pana la Pixel 4 cam toate sunt afectate de acelasi bug, care afiseaza litere, sau cuvinte, blocate in interfata. Nimeni nu stie deocamdata care este sursa acestei probleme, insa s-ar parea ca rezolvarea cea mai simpla si sigura presupune repornirea telefoanelor, totul revenind la normal.

Google deocamdata nu a comentat in vrenu fel problema care exista pentru telefoanele din seria Pixel, si cel mai probabil nici nu o va face, insa chiar si asa, utilizatorii se tot plang. Interesant este ca acest bug afecteaza doar telefoanele Google Pixel cu Android 10, nu si alte modele de telefoane care ruleaza acelasi sistem de operare lansat de catre americani.