Samsung a Transformat in Realitate un foarte Vechi VIS al Fanilor

Samsung a creat, dupa foarte mult chin, ceva ce am vazut pana acum doar prin concepte, ceva ce pana acum oamenii doar au visat, dar ceva ce se pare ca devine realitate, si ar putea schimba felul in care folosim telefoanele.

Samsung a prezentat SelfieType, un nou sistem bazat pe inteligenta artificiala care creeaza un fel de tastatura virtuala invizibila in fata telefoanelor noastre pentru a ne ajuta sa scriem mai usor si mai rapid.

Puteti vedea in clipul video de mai sus o demonstratie a tehnologiei celor de la Samsung, iar primele concepte ale unui posibil produs de acest gen au aparut cu ani in urma, dar includeau si un proiector pentru a vedea tastatura.

Samsung nu proiecteaza vreo tastatura pe masa pentru folosirea SelfieType, insa cei care isi pot imagina cam cum ar arata tastatura in fata mainilor lor, vor putea folosi acest sistem in locul tastaturilor virtuale actuale.

Samsung vine cu o inovatie foarte interesanta aici, folosirea camerei frontale a telefoanelor pentru a scrie texte fara a avea o tastatura virtuala proiectata in fata noastra, dar ramane de vazut cam cat de bun e sistemul.

Samsung va demonstra SelfieType in cadrul CES 2020, insa e greu de spus cam cand ar putea fi lansat acest sistem in telefoanele pe care compania coreeana le vinde in intreaga lume pentru clientii sai.