Samsung GALAXY S11 este OFICIAL Anuntat pentru LANSARE (VIDEO)

Samsung GALAXY S11 are in mod oficial anuntata data de lansare, compania Samsung trimitand deja invitatiile pentru evenimentul in care va prezenta telefonul.

Samsung GALAXY S11 nu mai este doar un zvon, ci are in mod oficial anuntata lansarea pentru fanii din intreaga lume, cei de la Samsung publicand invitatia de mai sus pentru presa care va participa la evenimentul de prezentare. 11 februarie este ziua in care Samsung GALAXY S11 va fi in mod oficial dezvaluit pentru intreaga lume in cadrul unui eveniment UNPACKED, care va avea loc la San Francisco, in loc de “traditionala” Barcelona.

Samsung GALAXY S11 este prima serie din ultimii ani care este lansata in SUA in loc de Barcelona, la Mobile World Congress 2019, ceea ce reprezinta o schimbare foarte interesanta de strategie pentru coreeni. Samsung GALAXY S11 nu va fi lansat singur, ci va fi dezvaluit impreuna cu un Samsung GALAXY Fold 2, sau cel putin asta ne spun zvonurile aparute in ultima perioada, dar tot asta pare sa sugereze si invitatia pentru evenimentul din 11 februarie.

Samsung GALAXY S11 va fi lansat pe 11 februarie impreuna cu GALAXY FOLD 2

Samsung GALAXY S11 va fi o serie de telefoane care va aduce foarte mari schimbari pentru fanii companiei Samsung, si asta nu doar pe partea de design, ci si pe partea de specificatii tehnice. Ecranele tuturor celor trei modele din seria Samsung GALAXY S11 urmeaza sa creasca, impreuna cu numarul de senzori de imagine din camere, acestea avand deasemenea si o forma noua, neobisnuita, dar totul pentru a oferi calitatea cea mai buna posibila.

Samsung GALAXY S11 va avea deasemenea si un senzor de imagine principal de 108 megapixeli pentru a inregistra cele mai bune poze, impreuna cu alti trei, marcand un upgrade urias pentru telefon. Samsung GALAXY S11 va aduce cel mai mare upgrade pentru serie din ultimii ani, cei de la Samsung parand sa fi inteles ca au nevoie de schimbari mari pentru a tine interesul fanilor la un nivel ridicat pentru telefoanele lor.

Samsung GALAXY S11 va fi lansat pe 11 februarie in San Francisco, insa nu se stie deocamdata si cand ar urma sa fie pus in vanzare, acest lucru putandu-se intampla abia prin luna martie.

6 COMENTARII

  1. Asa este..oamenii mici si invidiosi ori zic de el ca este mincinos ori ca fura bani ori altceva..pana il cunosc personal