Digi Mobil: Decizia IMPORTANTA ce are IMPACT Mare in Romania

Digi Mobil a luat o decizie extrem de importanta la inceput de an 2020, iar ea va avea un impact foarte mare pentru Romania, iata ce a decis compania sa faca.

Digi Mobil impact

Digi Mobil a luat o decizie foarte importanta care va avea impact mare in Romania in anul 2020, dar era normal sa vedem asa ceva de la operatorul de telecomunicatii daca ne uitam la ceea ce s-a intamplat in 2019. Dupa cum prea bine stiti deja, in 2019 Digi Mobil a fost lider pe segmentul de portari in Romania, operatorul reusind sa atraga cel mai mare numar de clienti noi dintre toate companiile de telecomunicatii, ceea ce e o realizare impresionanta.

Digi Mobil incepe anul 2020 “in forta”, operatorul avand deja nu mai putin de 3 oferte de portare disponibile atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru clientii companii, iar ele au beneficii foarte bune. Vorbim despre oferte care sunt greu de refuzat de catre orice fel de client care ar vrea sa se porteze in reteaua celor de la Digi Mobil, iar inceputul pe care il are acum operatorul ar trebui sa ii asigure un 2020 cu realizari la fel de mari ca in 2019.

Digi Mobil: Decizia IMPORTANTA ce are IMPACT Mare in Romania

Digi Mobil are nevoie de un numar mare de portari in retea pentru a acoperi si numarul celor care ii parasesc reteaua pentru a merge la concurenta de la care vin alti clienti in cautare de preturi mai mici pentru servicii. Stim cati clienti a portat Digi Mobil in reteaua sa, dar nu stim cati au plecat, sau cati sunt acum activi pentru ca operatorul evita sa ofere detalii de acest gen cu privire la clientii pe care-i are in acest moment in Romania, ceea ce ridica destule semne de intrebare.

Digi Mobil vrea totusi sa continue politica de atragere a clientilor noi prin portare, astfel ca nu va renunta la ofertele foarte bune, iar cele trei active acum sigur vor oferi motive pentru multi sa vina in retea. Digi Mobil are cea mai agresiva oferta de portare dintre toti operatorii de telecomunicatii din Romania, iar asta spune multe despre ceea ce vrea compania sa faca, preturile sale foarte bune reusind sa o mentina in top pe o piata cu concurenta foarte mare.

Digi Mobil are toate sansele ca in 2020 sa ramana operatorul cu cel mai mare numar de portari in retea, si in urmatoarele luni vom vedea diverse alte oferte pentru clientii care sunt dornici sa intre in retea.