GTA 6: Harta cu Locatii care a Pus TOTI FANII Seriei pe JAR

GTA 6 harta

GTA 6 a avut publicata o harta cu locatii care a pus pe jar toti fanii care asteapta cu nerabdare noul joc din serie, ea aratand cateva zone in care foarte multi si-ar dori ca actiunea sa se desfasoare in urmatoarea iteratie aflata in dezvoltare de cativa ani.

GTA 6 are aceasta harta prezentata ca una concept, un grafician adunand in ea toate locatiile oferite pana acum de catre cei de la Rockstar Games impreuna cu unele noi, dar desigur ca harta din noul joc nu va avea atat de multe locatii de vizitat.

GTA 6 a avut cateva locatii prezentate cu titlu de zvon, si v-am spus ieri care sunt acestea, insa din moment ce pana acum n-a fost nimic dezvaluit in mod oficial de catre Rockstar Games, nu putem decat sa asteptam sa vedem ce va fi dezvaluit, poate in curand.

GTA 6 ar fi un joc cu adevarat grozav daca harta sa de locatii va include atat de multe zone in care ne-am putea plimba atat cu masinile, cat si cu avioanele, sau elicopterele, imaginatia graficianului starnind foarte multe comentarii de la fani.

GTA 6 harta concept

GTA 6 este asteptat de multa vreme de catre foarte multi oameni, dar din cate se pare, cei de la Rockstar Games nu par prea dornici sa lanseze o versiune noua inca, probabil si pentru ca mai fac foarte multi bani cu versiunea online a actualei serii.

GTA 6 atrage foarte multi oameni in mod constant online, iar Take Two, compania mama a Rockstar Games, vrea sa “mulga” cat se poate de mult actual joc disponibil in intreaga lume, deci abia cand veniturile vor scadea ne putem astepta la o versiune noua.