Samsung GALAXY S20 Ultra: DE CE e BEST BUY in Lumea Android

Samsung GALAXY S20 Ultra este un real best buy pentru lumea Android, iata de ce merita cumparat in detrimentul oricarui alt model de telefon de pe piata.

Samsung GALAXY S20 Ultra android

Samsung GALAXY S20 Ultra a devenit oficial saptamana trecuta, iar oricine se gandeste in momentul de fata sa cumpere un nou model de telefon cu sistem de operare Android ar trebui sa aiba in vedere doar acest telefon. Vorbim desigur despre cei care vor sa obtina cel mai mult pentru banii pe care li platesc, iar daca e sa ne uitam la ceea ce exista pe piata, Samsung GALAXY S20 Ultra este singurul telefon care isi merita pe deplin banii acum.

Samsung GALAXY S20 Ultra costa 1350 de euro in Romania, da e adevarat, dar de banii acestia primesti tot ceea ce ai putea avea nevoie pentru un telefon care sa te tina 2 ani de zile fara probleme. Samsung GALAXY S20 Ultra are cel mai bun ecran dintr-un telefon mobil, mai mult ca sigur va fi declarat si telefonul cu cea mai buna camera, deci doua foarte mari avantaje vin din start, si modelul e unul de viitor pentru ca are integrat si un 5G foarte rapid.

Samsung GALAXY S20 Ultra: DE CE e BEST BUY in Lumea Android

Samsung GALAXY S20 Ultra are o baterie foarte mare, ecranul are diagonala atat de mare incat sa te convinga sa te uiti la filme pe el, chiar si la rezolutie mare, multumita conectivitatii 5G. Da, acum are un dezavantaj in faptul ca rata de refresh de 120 Hz e limitata la rezolutia 1080p, dar se pare ca aceasta problema va fi rezolvata, si ea va fi disponibila inclusiv la rezolutia 1440p pentru Samsung GALAXY S20 Ultra, si celelalte modele din noua serie.

Samsung GALAXY S20 Ultra va ramane un best buy pentru lumea Android chiar si dupa ce Huawei P40 Pro va fi lansat, iar asta pentru ca are aplicatiile Google, plus Facebook, WhatsApp, Instagram, etc. Nu e exclus ca Huawei P40 Pro sa vina cu o camera mai buna, dar asta nu va conta deloc din moment ce Samsung GALAXY S20 Ultra va fi util intrutotul, iar telefonul chinezilor nu le va putea oferi clientilor ceea ce asteapta cu adevarat de la un telefon.

Samsung GALAXY S20 Ultra a fost lansat pentru precomanda, in timp ce lansarea in versiune finala urmeaza sa aiba loc la inceputul lunii martie pentru clientii din Romania, si nu numai.