Netflix: Anuntul SURPRIZA care a UIMIT Oamenii din TOATA Lumea

Netflix are parte de un anunt surpriza de la CEO-ul companiei, acesta uimind pe toata lumea cu dezvaluirea pe care a facut-o si cu ceea ce va mai face.

Netflix evolutie

Netflix  este in centrul unui anunt foarte important pentru intreaga lume, si foarte multe persoane au ramas uimite de ceea ce a fost dezvaluit astazi mai ales ca e vorba despre ceva ce nu se astepta mai nimeni. Mai exact, CEO-ul companiei Netflix a anuntat ca va detalia intr-o carte felul in care a reusit sa o transforme dintr-una care vindea DVD-uri in cea mai mare platforma de streaming video la cerere care exista pe planeta in momentul de fata.

Netflix il are ca si CEO pe Reed Hastings de aproape 23 de ani, el fiind co-fondator al companiei care a fost creata in 1997, deci are foarte multe de spus in legatura cu evolutia sa pana in momentul de fata. Cartea pe care o va lansa Hastings se numeste “No Rules Rules: Netflix and the Culture of Reinvention”, ea fiind programata pentru lansare pe data de 12 mai, iar foarte multi asteapta cu nerabdare sa afle secretele care au adus Netflix in aceasta pozitie.

Netflix: Anuntul SURPRIZA care a UIMIT Oamenii din TOATA Lumea

Netflix are in CEO-ul sau un om controversat, asa cum e de asteptat la o companie atat de mare, el fiind acuzat de unii angajati ca i-a concediat fara motive serioase, dar asta am auzit de multi alti presedinti. Chiar si asa, el a reusit sa ghideze Netflix spre prima pozitie in lumea platformelor de streaming video la cerere, o piata extrem de complexa, foarte aglomerata, si care atrage totusi sute de milioane de oameni din lumea intreaga la continutul lor.

“Reed Hastings promite să împărtășească povestea de nepătruns despre cum cultura Netflix a ajutat-o să pivoteze de la o companie de DVD-uri prin poștă la un gigant de streaming în urmă cu mai bine de un deceniu, într-o nouă carte, apărută în primăvara acestui an. „No Rules Rules: Netflix and Culture of Reinvention”, urmează să fie lansat pe 12 mai 2020. Cartea de 320 de pagini este publicată de Penguin Press și a fost inițial vizată pentru lansarea din 2019.”

Netflix a avut o evolutie exploziva in ultimii ani, iar asta pentru ca vitezele de internet au crescut, iar oamenii au inceput sa urmareasca filme si seriale inclusiv de pe telefoane cu ecrane tot mai mari. Ceea ce a creat Hastings cu Netflix este o companie de viitor, care va depasi cifra de 200 de milioane de abonati in doar cativa ani, astfel ca ramane doar de vazut cat de rapid va reusi sa atinga aceasta cifra cu toata concurenta existenta acum pe piata.

Netflix a pregatit pentru 2020 peste 400 de filme si seriale pentru abonatii din lumea intreaga, iar multe dintre ele sunt extrem de interesante, acesta fiind unul dintre motivele din cauza caruia platforma are succes.