Facebook: Foto cu Noul DARK MODE din Aplicatia Telefoanelor

Facebook dark mode iphone

Facebook pregateste lansarea unui dark mode pentru telefoanele utilizatorilor din intreaga lume, iar acum avem ocazia de a vedea pentru prima oara cum urmeaza sa arate acesta cand va fi lansat in mod oficial pentru toti utilizatorii din intreaga lume.

Facebook nu va avea un dark mode in adevaratul sens al cuvantului, ci va fi vorba despre o interfata gri, intunecata, care va obosi mai putin ochii, dar nu va fi exact ceea ce asteptau oamenii de la o schimbare atat de mare pentru interfata aplicatiei atat de populare.

Facebook va avea totusi implementata posibilitatea de a controla felul in care este folosit noul dark mode, adica va putea fi activat manual, sau va putea fi activat in mod automat in functie de setarile de sistem pe care utilizatorul le face in telefonul sau.

Facebook deocamdata testeaza in versiune beta pentru telefoanele utilizatorilor din intreaga lume, dar nu se stie momentan cand ar putea lansa vreo actualizare pentru aplicatie care sa aduca modificarea pentru iPhone si Android, dar ea sigur va veni.

Facebook va oferi noul dark mode pana la finalul acestui an, insa totul depinde de cum vor putea inginerii companiei sa finalizeze aceasta schimbare uriasa.