GTA 6: Decizia IMPORTANTA a Rockstar Games pentru Noul Joc

GTA 6 poveste

GTA 6 este cel mai important joc nou pe care cei de la Rockstar Games il vor lansa pentru utilizatorii din intreaga lume cand va fi pregatit, iar astazi aflam noi informatii cu privire la modul in care decurge procesul de dezvoltare pentru titlul asteptat de foarte multa lume.

GTA 6 inca este in proces de dezvoltare, si ar fi cam pe jumatate gata de lansare, insa se pare ca povestea jocului ar fi fost deja stabilita de catre companie inainte ca unul dintre co-fondatorii sai sa plece, cu doar doua luni de zile in urma.

GTA 6 a ramas fara Dan Houser la conducerea echipei care dezvolta jocul, el coordonand lansarile anterioare, dar povestea noului titlu a fost creata sub coordonarea sa, si se pare ca “sufletul” jocului va fi similar cu cel pe care l-am vazut in titlurile anterioare.

GTA 6 ar putea avea povestea gandita in ton cu cele pe care le-am vazut deja pentru titlurile anterioare, dar felul in care ne vom putea bucura de ea va fi complet diferit, iar asta pentru ca jocul va fi segmentat in mai multe parti, lansate gradual, cu accent pe versiunea online.

“Povestea pentru Grand Theft Auto 6 a fost înfășurată înainte de plecarea autorului principal al lui Rockstar, Dan Houser, și că următoarea intrare GTA va avea în continuare „sufletul” unui joc tipic Rockstar. Deși o poveste finală ar putea sugera că data lansării pentru GTA 6 este aproape, multe modificări au fost aduse în povestea Red Dead Redemption 2 în timpul dezvoltării, în ciuda faptului că a fost „finalizat” în 2012.”

GTA 6 este asteptat de multa lume, dar ar putea dezamagi si mai multa lume, chiar daca povestea sa e gata, iar asta din cauza accentului care va fi pus pe jocul online si pe faptul ca jucatorii nu vor avea parte de o expreienta online similara cu cea a titlurilor anterioare.