Samsung GALAXY NOTE 20: Nou DESIGN Dezvaluit Galaxy Store

Samsung GALAXY NOTE 20 are noul design dezvaluit de catre compania Samsung intr-un cadru oficial, iata cum si-a surprins compania fanii din toata lumea.

Samsung GALAXY NOTE 20 magazin

Samsung GALAXY NOTE 20 are in mod surprinzator dezvaluit noul design chiar de catre compania Samsung si intr-un mod cat se poate de oficial, ceea ce a luat prin surprindere multi fani. Mai exact, noul design al Samsung GALAXY NOTE 20 a fost dezvaluit in cadrul aplicatiei Galaxy Store pe care telefoanele o au, in sectiunea cu teme pentru telefoane fiind listata imaginea de mai jos iar telefonul nou este chiar in mijlocul altor modele actuale.

Samsung GALAXY NOTE 20 este prezentat in imaginea de mai jos intre modelele S10 si S20, dar desigur ca vine cu schimbari mari de design dorite de catre foarte multi fani. Cea mai mare schimbare vizibila pentru Samsung GALAXY NOTE 20, in comparatie cu modelele vechi, este eliminarea perforatiei din ecran pentru camera frontala, sau doar mutarea sa in partea dreapta a ecranului, iar asta pentru ca acea portiune ramane ascunsa in imagine.

Samsung GALAXY NOTE 20: Noul DESIGN Dezvaluit de Samsung

Samsung GALAXY NOTE 20 magazin design

Samsung GALAXY NOTE 20 are deasemenea butoanele fizice mutate din partea stanga a ramei metalice in partea dreapta, lucru care a fost deja zvonit pentru noua serie, deci e destul de credibil. Separat de toate acestea, telefonul din imagine, care se crede a fi Samsung GALAXY NOTE 20, are deasemenea margini mult mai subtiri pentru ecran in comparatie cu modelele anterioare, ceea ce din nou vine ca o schimbare foarte buna pentru telefon.

Samsung GALAXY NOTE 20 nu a avut pana in momentul de fata dezvaluite prea multe informatii cu privire la lansare, iar asta si pentru ca ea nu este chiar atat de aproape. Totusi, avand in vedere ca Samsung GALAXY NOTE 20 este urmatorul telefon important pe care Samsung il va lansa, este de asteptat ca in urmatoarele luni sa aflam toate detaliile in legatura cu el, de la design si pana la specificatiile tehnice finale, si complete, plus eventualele surprize.

Samsung GALAXY NOTE 20 ar trebui sa fie prezentat in mod oficial undeva in cursul lunii august, iar lansarea ar trebui sa aiba loc in aceeasi luna, dar deocamdata nu se cunosc date clare.