Android: Decizia IMPORTANTA Anuntata Oficial de catre Google

Android este in centrul unei decizii foarte importante anuntate oficial de catre compania Google, iata ce se intampla pentru toate telefoanele acum.

Android este in centrul unei decizii radicale luate de catre compania Google pentru telefoanele din intreaga lume, iar asta are la baza inclusiv pandemia de Coronavirus prin care trecem cu totii. Mai exact, cei de la Google au luat decizia de a amana lansarea versiunii 11 a Android cu aproximativ o luna de zile, o perioada destul de lunga de timp, insa asta era de asteptat din moment ce este dificila finalizarea procesului de dezvoltare al sistemului de operare.

Android este deja testat in versiune beta de catre cei de la Google de cateva saptamani bune, insa lansarea sa e ingreunata de faptul ca inginerii companiei americane trebuie sa lucreze de acasa in fiecare zi. Asta a impus ca Google sa amane cu o luna de zile conferinta pentru prezentarea Android catre dezvoltatorii din intreaga lume, iar lansarea sa va fi deasemenea amanata cu o luna de zile pentru ca totul sa fie pregatit asa cum trebuie de catre americani.

Android: Decizia IMPORTANTA Anuntata Oficial de catre Google

Android este un sistem de operare care are nevoie de multa testare inainte de a fi lansat oficial pentru folosire pe telefoane mobile, astfel ca decizia celor de la Google de a amana distributia e una normala. In cazul in care Android n-ar fi avut lansarea amanata, cei de la Google ar fi putut aduce pentru utilizatori un sistem de operare care nu este suficient de bine pregatit pentru a fi folosit pe telefoane, ceea ce desigur ca n-ar fi fost chiar bine.

Android va fi testat de catre cei de la Google pana prin septembrie, iar abia atunci se va decide lansarea in versiune finala, iar pe telefoanele din toata lumea va incepe sa ajunga din octombrie. Cei de la Apple au anuntat deasemenea o amanare a conferintei obisnuite pentru prezentarea iOS, iar asta in conditiile in care ea trebuia sa aiba loc la inceput de iunie, dar noua versiune a Android va fi prezentata atunci, astfel ca Apple si-a mutat evenimentul pe finalul lunii.

Android este un sistem de operare foarte important, folosit de miliarde de oameni in lumea intreaga, asa ca pregatirea sa cat mai bine pentru lansare este esentiala in situatiile de acest gen.